Rullar fram

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram ? Har den låten på hjärnan... Aja. Heeej alla söta plus alla mindre söta. Skoja, alla är söta på något sätt viisst? Iallafall, skolan var helt okej. Förutom all jävla otur jag och Betty hade då, asså damp! Vi gick hem på lunchen och åt, då hände det lite saker som jag inte orkar ta upp här just nu, hihi. Men sen blev det bättre, både engelska och spanska förhören kändes bra och jag blev nöjd.
Efter skolan åkte jag och Josefin hem till henne och käka nuddlar, vår specialitet you know. ;) Sen träffade vi Hanna och Lana och vi åkte till sävjaskolan och nördade oss. Sen träffade vi Tommy och vi stod vid uppsävjaskolan aslänge. Trevligt trevligt. Fast Hanna såg regndroppar, fast det var egentligen bubblor. Och Josefin, Tommy och Lana var allmänt konstiga. Det var bara jag som var normal. HIHIHIHIHIHIHIHI.
Iallafall så idag mår jag bra. JAG MÅR BRA. Körv.
Ikväll kanske jag går ut, fast antagligen är jag inne och gör läxor. Dom måste ju göras också, nån gång. Nu när vi har betyg och allt och jag satsar på MVG i alla ämnen. ;)
Pusshej LeVeRpAsTeJ



VADÅ BJUDA PÅ SIG SJÄLV? Helt oredigerad plus tagen typ på natten...

Ja, jag lever

Haha.
Hej bloggen! Vet att jag inte har bloggat sen... I lördags? Oops.
Iallafall så hade jag det jätte bra i Sigtuna! Orkar inte berätta vad vi gjorde och sånt haha.
Som ni ser så har jag gjort om min blogg lite, ändrat header och bakrund. Va tycks? Jag tror jag är nöjd iallafall. Vet inte riktigt än, kan liksom inte bestämma mig haha. Aja.
Idag mådde jag inte så bra. Sjukt trött, har inte sovit bra på typ tre veckor och aa, nu får ni inte veta mer...
Hjälp har massa saker att göra ikväll känns det som... Ska först och främst somna tidigt ikväll så jag är utvilad imorgon. Sen har jag två läxor till imorgon, engelska och spanska. ASSÅ DRYGT! Orkar inte. Men måste. Sen ska jag duscha och fixa lite andra grejor som måste göras. Och allt detta på typ en timme. Aja.
Sov gott, godnatt. ♥


en äkta vän är den som ser sorgen i dina ögon
medan alla andra tror på ditt leende.


Nästa: Sigtuna

Hallå bloggen! Håller på att packa, har lite brådis så det blir ett kort inlägg.
Ska åka till Sigtuna snart och vara där med Hannas familj, det är marknad och sånt, roligt. :D Sover över där inatt, kommer hem imorgon.
Kanske bloggar senare, annars hörs vi imorgon! :) Pusshej.

Äntligen helg!

WOHO äntligen helg. Känns som evigheter sen. Fast det är ju egentligen bara fem dagar men... Iallafall. Efter skolan gick jag och Josefin hem till henne, åt lite mellis och precis när vi höll på att göra kladdkakssmet plingade det på dörren och där stod Lisa och Tess!
Vi satte oss och kollade på tv medans jag och Josefin åt vårat mästerverk. Lisa och Tess ville inte ha, jag förstår dom. Det var nog ingen vacker syn, haha! Aja smeten var god iallafall, och blev lätt illamående av den. Nej jag bara skoja, tungt illamående. Gick hem och käkade sen, skönt att få lite riktig mat i magen haha. Efter middagen mötte jag Josefin vid ica och hon köpte lite godis och jag köpte klubbor. Gick till henne och låg i en hög på golvet och kollade på tv, golvpotatisar där ha ha. Åjo. Nu sitter jag här och har faktiskt lite ont i halsen. Förkylning går ju nu, typ halva klassen är förkylda. Usch. Ska sova nu, får jag hoppas på att det blir bättre till imorgon.
För imorgon åker jag till Sigtuna till bästa Hanna och sover över där! Kulkul. :D
Bloggar mer imorgon...
Godnatt ♥


Adore you

Hej alla glada, plus alla sura såklart. Jag är iallafall glad, plus lite sur. Glad för att... Bara för att. Och sur för att jag har problem med matteläxan. Men jag har lovat mig att göra den så, jag tänker inte ge upp... Sen ska jag också göra den underbara so läxan också. Det har jag också lovat mig själv haha. PEPP JOHANNA!
Skolan idag var rätt kul. Först no, vi kollade på film som handlade om koraller... Sen idrott, var inte med så de va chill. Sen lunch och spanska efter det. Den enda riktiga lektionen idag, och den gick snabbt, det va bra haha. Sen när vi skulle ha slöjd var inte våran lärare så vi fick sluta, woho. Efter skolan lekte jag med Josefin, vi typ degade vid datorn. Typ vid halv 6 gick jag hem för hon skulle ha ridning. Och sen dess har jag typ suttit här. Datanörd. Aja... Det har inte varit precis toppväder idag heller satt... :$

Nej nu ska jag typ dricka lite te eller nåt.

Pusshej

Hasselnötsglass

God kvääll... Ni vet ju redan vad jag har gjort idag, så det behöver jag ju inte ta om.
Men för övrigt känner jag mig glad nu... Jag mår bra.
Ville bara säga det.
Godnatt ♥

@ Bettys house

Tjena mittbena! Sitter hemma hos bästa Betty! Jag sitter här vid datorn medans Betty plattar mitt hår. Hon sa att jag hade lovat henne det. Jag tror hon har inbillat sig det haha. Men men det är ganska skönt att nån annan plattar mitt hår haha, för det tar aslång tid.
Idag har jag varit i skolan som vanligt, massa jobbiga lektioner...
Och sen gick jag och Betty hem till henne ju, och till mellanmål åt vi makaroner med ostsås typ, fast en sån där amerikansk. Haha nyttiga, VIVET.
Nej nu orkar jag inte blogga mer... Puss hej


OnSdAg

HEJ sötnosar.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Alltså, har liksom inget speciellt att skriva om, och det blir väl tråkigt att läsa om va jag gör om dagarna hela tiden... Men jag är inte så bra på att komma på va jag ska skriva om haha. :D Men kan ju alltid börja med va jag gjort idag haha... Jo, var ju i skolan idag som vanligt. Roligt? Nej inte direkt. Vi hade konditionstest också... Konditionstest kan ta sig! Varför får man betyg i kondition? Aja jag fick iallafall godkänt och det är jag nöjd med, det är det viktigaste. Sen hade vi engelska och spanska och matte också, blä inget skolhumör alls. Jag länktar tills höstlovet... Nog pratat om det negativa nu! Efter skolan gick jag, Hanna, Hanna och såklart Josefin hem till Josefin! Och hon gav oss en varsin chokladkaka för den lyckosen hade vunnit på chokladlotteri. Tack. :D Sen kom Lana också. Ungefär då började regnet ösa ner, det åskade och blixtrade också. Usch. Typ när regnet började avta lite kom Adde och Micke också, och lite senare kom Viktor. Vi gjorde i stort sett ingenting, kollade på tv. Efter ett tag gick vi ut. Sen gick typ alla hem och åt. Jag och Lana åt hos Betty, vi åt paj och pannkakor. Efter maten gick vi till Viktors house där Hanna och Josefin va och typ gosade lite med hans hund och kollade 2 minuter på Farsan, sen gick vi ut och träffade Adde, Micke och Jimmy. Vi typ... Plockade äpplen. Vilka liv. Haha jo. Men kul kväll iallafall. :*
Nu ska jag sova. SOVA. Borde sova nu, är astrött. Eh, godnatt.


Bild jag tog för 5 minuter sen. Ser inte normal ut. MEN MAN MÅSTE JU BJUDA PÅ SIG SJÄLV. Vi säger så...

I'd rather be with you

Hej hopp i lingonskogen. Idag har vi haft vanliga lektioner, men som tur bara tre stycken. Först hemkunskap, vi gjorde nån slags köttfärssås och makaroner. Haha Hanna hackade löken tills den knappt syntes! :') Men det var gott, och för att vi precis ätit åt vi ingen lunch. Sen so, ny lärare, tråkig lektion. Typ pratade om demokrati. Efter det svenska. SEN SLUTA. Gick hem och typ bakade kladdkaka, mums. Sen cyklade jag till ica och lämnade tillbaka två filmer vi lånat. Och nu ska jag träffa Bernice snart, trevlans. Men kommer inte vara ute så länge, det vet jag.
Jag mår illa av kladdkakan. Bajs.

Pusshej *:


Bild tagen NYSS

Lördag & Söndag

Hej sötnosar! Sitter här och sjunger... Haha. Bloggade inte igår, jag vet. Hade inte tid helt enkelt, dah. Igår var jag ju på Gränby, det jag köpte kommer lite längre ner. Nästan bara basplagg och sånt. Köpte dessutom ett par skor som jag ska ha typ när det blir lite kallare och så, och en jacka. Juste, köpte en t-shirt till ochså, den är blå med tryck på magen. Glömde fota den hihih...
Imorse kollade jag på film, "Flickan från ovan". Den var bra tycker jag, typ ganska hemsk att hon blev mördad men... Av ett jävla psyko. Senare gjorde jag lite grejs här hemma, sen var jag ute och sprang. Duktigt Johanna. Haha. Snart ska jag åka till stallet, det var ju länge sen jag träffade min älsklingspålle ju. Bara jag inte får typ allergichock. Haha närå brukar inte blå SÅ allergisk, men ska ju ta tabletter innan satt...

Oj... Hann inte skriva klart innan jag åkte till stallet. Satt aa nu är jag hemma. Halsen är irriterad och ögon och näsa rinner, myysiiiigt. Åh önskar jag inte var allergisk. Tog tabletterna lite för sent, dom hann inte värka. Bajs. Nu ska jag duscha och sen gå och lägga mig tidigt ikväll. Skönt, är skittrött.
Nej nu måste jag dra. Pusshej leverpastej!

Allt det här är från HM.
1 - Röd huvtröja, 249:-
2 - Lång randig t-shirt, 50-100:-
3 - Långärmad, vanlig grå, 98:-
4 - Gul t-shirt med tryck, REA, 30:-
5 - Grå t-shirt med "puff på axlarna", 79.50:-
6 - Grön t-shirt med tryck "Love Hope Peace", 99:-
7 - Mörk blågrön munkjacka, 199:-
8 - Svart väska med fransar, det som ser "randigt" ut på väskan är fransar, 99:-
9 - 6pack armband, 79.50:-
10 - 3pack ringar, 49.50:-


Lördag

Godmorgon! Vaknade typ klockan halv 10 eller nåt. Låg i sängen och läste i någon timme och nu sitter jag här och ska alldeles strax käka frukost.
Idag ska jag och pappa åka till Gränby och handla lite saker som jag behöver...
Nu ska jag fixa mig. Ha en bra dag, pusshej


HAR STOR BILDBRIST NU ASSÅ. Måste se till att ta lite bilder... Därför får ni en sån där lite halvgammal bild med sexiga 3D glasögon hah.

Usch

Hallå bloggen... Kollar på ett program som går på tv nu. Det handlar typ om fiskar och sånt och då sa dom att det finns "fiskar" som en av misstag simmat in i en killes ***..! Killen hade stått och kissat i vattnet och då hade helt plötsligt en liten firre simmat in där. Nån som suger blod typ. Så den åkte antagligen in där för att se om det fanns blod. Jag tror att den på något sätt blev attraherad av urinet... Efter fyra dagar opererade dom bort fisken. Fisken visade sig vara 15 cm lång! Alltså fisken var typ masklik, det har jag inte sagt. Och så finns det fiskar som har ätit upp en människa inifrån. Några personer hade hittat två manslik som hade varsitt hål på kroppen, så dom trodde att dom hade blivit skjutna. Men när en sån där som kollar i döda kroppar kollade i männens kroppar såg dom att kropparna var ihåliga! Alla organ och sånt var borta, istället fanns där massa små fiskar. Dom hade alltså käkat deras organ. ASSÅ FYFAN.
Jag vet inte vart dom här fiskarna finns, fast jag tror det var i Amazonas.
Jag hoppas att detta inte är sant. Fast det är det... Jag skaaldrig bada i Amazonas iallafall. Fast vet inte ens om man kan det haha, eller asså klart man kan, man kan ju bada i typ alla vatten. Men jag menar om man "brukar" bada där hehe. Aja.

Pusshej


Inte för att dom såg ut så meeeen.

Bieber fever

Hallå bloggen! Skolan var helt okej, först svenskadiagnos, typ en sån som lärarna ska se vad man behöver jobba med under året. Den var ganska lätt tyckte jag. Sen no tror jag de va. Då bestämde vi bara när vi skulle ha matte och no. Sen hade hela skolan en slags fem(?)kamp, "Fredagskul", då man hoppade säck, gick på skidor, kastade ärtpåsar i typ hål och massa annat. Efter skolan gick jag med Josefin hem, var hemma hos henne drygt en timme tills hon skulle åka iväg över helgen.
Efter gick jag och Emil till ica och köpte godis hihi. Sen kom pappa hem med kina mat också! Jag älskar kina mat! Varför kunde inte Sverige komma på sån mat? Eller så är det bara för att det är annorlunda än svensk mat? Tänk om typ dom som bor i Kina bah: ÅÅÅH KÖTTBULLAR! SILL OCH POTATIS! Inte vet jag.

Ikväll blir det nog hemmakväll med familjen, har iallafall inget annat planerat..
Just nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik, gammalt och nytt, dåliga och bra. Nejdå jag skoja, bara bra! :D Haha.
Skönt med fredag iallafall... Bra start liksom, med bara tre skoldagar. Jo.
Tror inte jag bloggar mer ikväll, isåfall godnatt! :*

hahaha

Lista ♣

OM JUST DIG

NAMN : Johanna Fredricsson
FÖDD : 23 september 1996
BOR: Uppsala
SMEKNAMN : Jh. Fråga inte varför haha.
INTRESSEN : typ. lite olika
SKOLA : Sävjaskolan

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..

SAKNAT NÅGON : Ja
ÅNGRAT NÅGOT: Ja
LJUGIT : Jo..
SVIKIT NÅGON : Min kusin, ha ha
KÄNNT DIG SÄMST : Ja
GRÅTIT : Mm
SKRATTAT : Klaart
VARIT SJUK : Sådär
VARIT UTOMLANDS : Om Åland räknas som utomlands
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN : Jaa

KÄNSLOR

GRÅTER DU OFTA :
Ofta och ofta, när jag är ledsen
SKRATTAR DU OFTA : Haha jo
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: Seg
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: Ganska bra, eller det varierar
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Nej
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR : Ja, vem har inte?

KÄRLEK!

FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNANAD: Nej
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD : Njä
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: -
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Njae, vet inte
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: Ne
OM JA, VEM : -
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD?: Ingen
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: ..
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN : Jo
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU : gulliga :)
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : blandning
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT : Längre än mig, men jag är ju inte så lång satt
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: Spelar ingen roll
FÅR DU MÅNGA KILLAR : Nä

UTSEENDET PÅ DIG

BRUNETT ELLER BLONDIN: Inget, rödbrunt typ
ÖGON FÄRG: Blågröna
LÅNGT ELLER KORT HÅR : Långt
SNYGG ELLER FUL: Ful
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: vissa saker, men långt ifrån allt
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: Ibland

ELLER TVÄRTOM? : Det med
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Nej inte va jag vet iaf
HAR DU LÅNGA NAGLAR: Jo ganska
SMINKAR DU DIG: Ja
VARFÖR,ÄR DU INTE VACKER UTAN: haha är inte vacker med heller


WoW

Hej sweeties! Vet att jag inte har bloggat på typ 2 dagar, men har inte haft tid.
I tisdags när jag kom hem kollade jag typ på film och fixade mig och sånt. Var hemma och chillade iallafall. I onsdags var det att gå upp tidigt och gå till skolan. Fast som tur var jag inte så trött när jag vaknade på morgonen, det var skönt. Men tröttheten kom senare istället, blää. Så segt att gå till skolan, men kul att träffa alla kompisar och så efter lovet. Ett litet minus är att vi nu är 31 personer i vår klass nu. Men men... Efter skolan var jag med Sara, Erika och Nathalie. Sen Alexandra också. Trevlans. :)
Idag kom Hanna och Hanna till skolan också, saknade människor där alltså! Dom var inte i skolan igår, dom var lediga.  Vi tog också klassfoto idag... Usch. Efter skolan mötte Emil mig och vi gick tillsammans hem, trevligt, så tråkigt att gå hem själv.
Nu ska jag göra något annat. CIAO!



Tisdag

Hej allihopa, sitter hemma hos Josefin. Vi lyssnar på musik och fixar oss och sånt. Vi har nästan precis käkat frukost, sen frukost blev det. Ändå vaknade vi ungefär vid halv 10. Vi låg på golvet och kollade på tv då, haha. Jo... Sen ska Josefin åka till stan typ, så jag ska hem då. Får se va jag gör... AJA hejdåå


Film

Hejsan... Vid ungefär 19 gick vi från mig hem till Josefin. Vi satt lite vid datorn, lyssnade på musik plus lite till. Tess och Lisa kom förbi också så vi satt i hallen och snacka lite med dom. Sen gick dom och vi återgick till det vi gjorde innan, haha. Efter nån timme gick vi ut och ungefär vid min gamla skola träffade vi lite personer, trevlans! Vid halv elva stack vi hem och kolla på film. Nu vi har precis kollat klart på Wild Child och ska börja kolla på 17 again alldeles strax. Mysmys. Nu ska vi kolla på filmen, pusshej leverpastej

Josefin

Hemma nu! Eller kom hem för typ en timme sen, men det var ju typ nu. Har ju varit på stan med Josefin, vi gick runt och kollade lite, träffade lite personer och lite till. Köpte en bikiniöverdel (underdelen fanns inte -.-) och lite underkläder. När vi skulle äta på donken såg vi ******** så vi sprang typ därifrån och åkte hem och köpte pastasallad på ica istället och gick hem till mig och åt. Nu kollar vi på Family guy haha, och ikväll ska jag sova hemma hos Josefin. Vi har nog filmkväll eller nåt tror jag, får se, men kul ska det bli iallafall!
Ha en bra kväll, puss.


Sööt Puff är :*

Godmorgon

Godmorgon! Vaknade ungefär klockan 8. Tvingade mig själv att gå upp och äta frukost. Alltså hur sent jag än somnade, hur dåligt jag än sov, så ska jag ändå upp tidigt liksom, precis som när man går i skolan. Dessutom kommer jag bli tröttare så jag somnar tidigare ikväll, och då kommer jag lättare att komma in rutinerna... Har slarvat ganska mycket med det.
Och på onsdag börjar vi skolan igen. Sommarlovet tar slut för snabbt. D: Får ta vara på dom sista dagarna i frihet...
Idag ska jag iaf in till stan med Josefin, kuligt. :)
Ska fixa mig nu. Pusshej

Borta bra men hemma bäst

Hello! Har ju varit i stugan i helgen, riktigt skönt. I fredags kom vi fram ungefär vid 9 på kvällen, så fixade lite då på kvällen och så. I lördags skulle vi ju firat min faster som ska fylla år snart, men då visade det sig att hon hade blivit förkyld så vi kunde inte fira henne då. Var jätte fint väder i lördags också, så vi gick och bada, sjukt skönt i vattnet! Tror jag var en fisk i mitt tidigare liv, haha. Badade några timmar, sen gick vi hem och åt och sånt. Idag var min faster mycket bättre, så vi fikade lite och sånt mitt på dagen, senare på eftermiddagen gick vi och badade igen. Sen blev det att packa och sånt. Och nu är jag hemma. :) Gjorde en massa mer, men jag kan inte rabbla upp allt liksom hoho.
Aja.
Imorgon tror jag att jag ska till stan med Josefin, trevlaans.
Godnatt.


Fredag den trettonde

Godmorgon! Okej, inte för att jag vaknade precis nyss men ändå. Vaknade typ halv 9 imorse, sen dess har jag ätit frukost och kollat på tv. Snart ska jag väl packa inför helgen, men det går nog snabbt, är inte så mycket som behövs packas. Ska jag också städa Puffs bur innan vi åker. Juste, ska också baka cheescake, min faster fyller år snart så vi ska fira henne och så, typ överraskning i think.
Just nu sitter jag iallafall och kollar på kläder, åååh jag vill shoppa! Ska nog åka till stan när jag kommer hem och köpa lite saker innan skolan börjar, för när den börjar så har man ju inte alls lika mycket tid liksom. Aja.
Förresten, idag är det fredag den trettonde! Usch, men jag tror nog jag aldrig haft mycket otur på den dagen förut, så varför oroa sig nu? Undrar varför just fredag den trettonde blev otursdag egentligen? Varför inte torsdag den tjugoförsta? Eller måndag den åttonde..? Haha nån som vet?
Aja får hoppas på ingen otur idag iallafall.
Kommer som sagt inte blogga förän på söndag eller måndag, så en kort bloggpaus blir det tills dess.
Ha det bra, pusshej!

Bild på mig och Josefin igår ♥


Jo förresten

Imorgon åker jag till stugan över helgen, som sagt ingen tillgång till dator där, pga den dåliga täckningen så ifall jag ska använda datorn så måste jag sitta nere vid vägkanten och blogga, och eh det känns inte helt lockande. Men kommer tillbaka på söndag kväll iallafall. Bloggar antagligen imorgon innan jag åker också, men om inte - ha en trevlig helg! KRAMAAR

Jaså

Tjena moorss uti stugan tralalalala. Bli inte rädda jag bara driver. Driver igen. Hohohoho.
Först kan jag ju börja med att berätta om igår, bloggade ju inte då. Skullle träffat Josefin men det blev inte något av det, för jag hade ont i huvudet hela dagen och ingen ork att göra något... Sorgligt. Hahah. Mmmh. Så vidare.
Idag har det varit jätteskönt väder, efter allt regn och så var det här väldigt behövt, shortsväder liksom. Vaknade ungefär vid 9 imorse, gick upp och åt frukost framför en film. Lite mys sådär. Sen badade jag och fixade mig och så och sen efter någon timme träffade jag söta Josefin, vi gick till affärn och köpte kakao och muffinsformar, ni vet sånt som ALLTID behövs hemma. Haha närå men vi skulle baka muffins, för hon skulle ha med sig till sitt läger imorgon så då hjälpte jag till lite sådär. Haha vi gjorde inte riiktiigt enligt receptet, men men muffinsarna blev väl... eh bra i slutet. Sen gick vi ut och träffade Tess, Tilda och Micci också, trevlans. Efter ett tag gick jag hem och tur som jag hade kom mamma och pappa körandes med bilen hemåt i samma stund så jag fick skjuts halva vägen haha. Och nu sitter jag här... Ska nog sova snart (läs SKA SOVA SNART). Satt... Sov gott. Det hade iallafall jag tänkt. ;)


Haha OOOOH gammal bild, men erkänn cool? ;) Iallafall så tog jag den då det hände en massa saker så jo, bilden medför sig minnen.

Tisdagskväll

Sent på eftermiddagen träffade jag Josefin och Therese, vi typ, gick till ica och köpte nappar, najs. Dom köpte den äckligaste smaken på nappar - lakrits, och jag köpte sura nappar. Och jag smakade en av Josefins lakritsnappar och den smakade skit så jag begravde den i deras rabatt. Träffade Sofia och Sara en snabbis också, stod och snackade lite och så. Sen kom Lana och vi gick typ till gamla skolan och sen hamnade vi på något sätt hemma hos Oliver med massa andra människor, trevligt trevligt.
Och nu sitter jag här i sängen med datorn i knät och ska snart sova, så godnatt. :) ♥


Baby baby baby ooooh
F a v o r i t  i  r e p r i s :D

12 saker ni kanske inte visste om mig

• Jag tycker om att vara för mig själv, typ sitta och läsa eller pyssla med något annat.
• Jag älskar att sjunga och har sjungit sen jag var pytteliten.
• När jag var mindre sa folk till mina föräldrar att dom tyckte att jag skulle passa perfekt i en typ vitaminreklam eller liknande, pga mitt rödlockiga hår, det gjorde så jag såg frisk ut eller nåt.
• Jag är allergisk mot pälsdjur, hö, pollen, äpplen och några andra saker.
• Jag är född i Stockholm, men flyttade till Uppsala när jag var 2 år.
• Jag älskar att kolla på töntiga ioch barnsliga filmer och program, om dom får mig att må bra spelar det ingen roll.
• Jag har aldrig blivit stucken av en geting.
• Jag har fräknar på kinderna, händerna, knäna och armbågarna.
• Jag har 39 i skostorlek.
• Jag älskar att rida, men gör det inte så ofta nu längre pga min allergi.
• Jag har jättelätt att komma ihåg namn.
• Jag har gått på basket, och jag sög. Dock spelade jag typ 6 träningar och 1 match.

Nu orkar jag inte skriva mer, ska göra mig i ordning lite, pusshej.

Don't care

Hejsan. Vaknade typ runt 10 eller nåt, sen dess har jag gjort lite olika. Har plockat lite på rummet och lite sånt. När Josefin kommer hem ska jag träffa henne. Vet inte va jag ska skriva, så jag sätter punkt här. Ha de bra. :)

Måndag

TJENAAA! Sitter i sängen och chattar med Hanna pyttipanna! :D Saknad tjej det... Idag började mamma och pappa jobba så då känns det verkligen som att vi ska börja skolan snart... Och det ska vi ju, om drygt en vecka. DRYGT!  Aja. Idag vaknade jag tidigt pga en väldigt konstig dröm... Jag drömde att min pappa blev uppäten av en dinosaurie? Uuuussch, hemskt. Fast lite komiskt att det var en dinosaurie. Aja. Sen somnade jag om i någon timme och gick då upp och spelade wii, thihi. Åt frukost och sen började jag må lite konstigt... Hade ont i huvudet, kände mig helt tung i huvudet, men sen när ösregnet upphörde och jag gick ut och satte mig försvann det turligt nog. Kanske var typ brist på frisk luft, haha inte vet jag. Ungefär vid middagen träffade jag söta Josefin, och vi gick till ica och köpte lite gottigotti och sen började det spöregna igen så då satte vi oss under ett träd och snackade och lite sånt. Sen när vi skulle typ gå hem till mig eller nåt så träffade vi Mimmi och Frida och dom skulle hem till Frida och kolla på film så vi hängde med, trevligt trevlig! Vi kollade på "Från andra sidan", klassiker haha! Sen gick jag med Josefin hem till henne för det visade sig att jag kunde vara ute en timme till, och vi satt och tryckte vid datorn och lyssnade på mjusik. Haha och vi skrattade som två... Eh helt enkelt som Josefin och Johanna då. xd
Imorgon blir det att kanske träffa Hanna och sen träffa Josefin när hon kommit hem från seglarlägret!
Dröm sött, godnatt

Bloggtorka

I knoow... Men jag orkar inte blogga heela tiden. *host*
Ute är det inte torka, allt annat än torka! Regnet öser ner! Tyckte jag hörde åska nyss också, fast det var jätte långt borta men ändåå, jag hatar åska! Visst, risken att det slår ner nära en är pytteliten, men faktiskt så slog blixten ner i min gammelmorfar så han dog, så det är inte omöljligt.
Är grymt trött. Har haft jätte svårt att sova den senaste veckan så känns som att jag inte sovit på typ flera dagar...
Vet inte vad jag ska göra nu, kanske sätter på en film eller nåt, att gå ut är iallafall ingen ide om man inte vill bli dyngsur. Senare i eftermiddag ska jag iallafall träffa Josefin. :D
Ha en bra dag. ;) Pusshej


Nej, jag är inte död

Haha hej. Vet att jag inte har bloggat på flera dagar, men har inte haft nån lust liksom. Vet också att jag säkert har förlorat massa bloggläsare genom att inte blogga och inte säga till dessutom, men det är ju sommmarlov, jag har tid i höst osv att blogga. Sen i... Söndags (?) har jag:
• Sovit
• Ätit
• Träffat Josefin!!!!!!!!!!!!
• Städat rummet
• Rensat rummet
• Varit borta med mamma, pappa och Emil på en grej
• Gjort en massa massa andra saker

Nu ska jag göra nåt annat, kanske kolla på tv.

Pusshej

...

Godmorgon typ. Vaknade för ett tag sen och sen dess har jag typ ätit frukost och legat i solen, jippie solen är framme och det är varmt! Gick upp lite tidigare idag, hade gärna kunnat sova lite längre men lika bra och vänja sig att man måste vakna tidigt hur sent man än somnar. Okej inte för att jag vaknade så himla tidigt, men ändå. Det är skitkort tills vi börjar skolan ju! o: Känns som att jag inte gjort någonting den här sommaren. Eller asså jag har gjort en massa, men det har gått så snabbt! Och så blir det åttan och allt, betyg och jobbigt.
Nog för det tråkiga. Idag ska jag vara med Sara! Nu måste jag göra mig i ordning, ska ta en snabb dusch först också. Men ni får ha en bra dag. :) Kramar.

RSS 2.0