Utekväll

Hallå bloggen! Kom hem för ungefär 45 minuter sen, va ute med lite vänner. JADÅÅÅ. Haha vi hade det super, fast det var kallt. Lånade en varm jacka av Sara eftersom jag bara hade en tunn, perfekt värme asså haha.
Aja. Skola idag (wow, verkligen), helt okej. Efter skolan cyklade jag och Josefin hem till henne och käka nuddlar. Plus jordnötsringar. Plus kolla på tv. Plus massa annat säger vi. Gick hem till mig och hämtade money you know och knallade iväg till ica. SKOJA!!!!! Jag gick runt typ flera kilometer innan jag träffade Sara och Albin. Vi gick om varandra, lyckat. Woho. Vi köpte godis och pizza och åkte hem till Sara och åt. Sen kändes det som att jag hade en bulle i ugnen. Eller två. Med extra mycket fyllning.
Så kom Erika och vi gick ut, träffade Alexandra, Karolina och Josefin. Och Tommy. Sen Billy. Många namn att hålla reda på där vaa.
Imorgon blir det stan med sås och sen sover hon hos mig!!!!!!!!!!!!!!!!! JIPPIE

Ciao.


GRATTIS MAMMA! ♥

Äntligen funkar min älskade dator igen!
Så nu kanske jag börjar blogga lite mer, va tycks om det? ;)

Idag fyller min älskade mamma år, grattis till henne! ♥ Firade henne imorse med frukost på sängen och sånt, så fick skynda mig till skolan då jag helt plötsligt upptäckte att klockan var väldigt mycket...
Hade engelska prov idag också, är ändå ganska nöjd. Jag gjorde mitt bästa, det är det som räknas, visst? ;) Host. Nej men jag är nöjd.
Efter skolan bakade jag och Josefin, lovade mamma att jag skulle göra äppelpaj till hennes födelsedag så gjorde den. Typ klockan 16 kom Micci, och vi gick till konfirmationen. Roligt där, snabbt hem, käka sushi till middag, mumms fillibbabba. Sen kom mormormorfar och fikade äppelpajen, DEN VAR ASGOD! Den var typ spec med tosca täcke. Fråga inte vad det är.
Aja, nu sitter jag här och lyssnar på musik, yeah. Orkar fan inte skriva mer nu.
Ha det bra, pusshej

Mio ♥ ↓

Listen to your heart

Tjenixen. Dagen har varit toppen! Först skola, hk, so & svenneska. Efter skolan åkte jag och sås hem till henne och käka kyyyckliiiing nuddlar. Sen träffade vi Tommy och Victor. Vi gick runt lite och hade det trevligt woho. Gick hem och käka, mums fillibabba. Haha. Skulle träffat sås efter maten också, men hon kunde inte. Så blev hemmakväll istället, mysigt det också. :)
Aja. Imorgon blir det skola sen gymnastik.

Kan inte ladda upp någon bild, det funkar typ inte. :s

PUS

Gudstjänst

Hello babies. Kom precis hem från kyrkan, det var kommenterad ungdomsmässa. Tydligen bra att gå på när man ska konfirmera sig, en sån där kommenterad. Nu är det 13 gudstjänster kvar att gå på, i maj ska man ha gått på 15 st. Josefin skrattade jätte mycket, för hon dricker korvspad. Nu. Fast hon fattar inte. Det är problemet. Hoppas du läser det här Josefin.
Aja. Idag vaknade jag ganska tidigt, bråkade lite med Emil, läste lite, åt lite frukost. Skoja jag åt brunch, mycket frukost. Sen åkte vi på nån mässa, det var ganska tråkigt förutom att det fanns goda mackor, eller egentligen var inte mackorna så speciella men man hade på nån gegga då blev det gott. Åkte tandemcykel där också. Jag vill ha en tandem... Sen var vi på stan också och gick förbi den här inspelningen av den engelska versionen av "Män som hatar kvinnor". Såg typ ingenting förutom gammelklädda barn och vuxna plus en asskön kyckling. Du den lyckliga lilla tjejen/killen som får spela den kycklingen, du ska vara tacksam. Den var jättejätte söt.
Ska nog sova ganska tidigt ikväll eftersom jag tänkte gå upp tidigare för att typ duscha och fixa en grej med mitt hår, så det inte är så stort... Aja. ROLIGT FÖR ER ATT VETA JOTACK JAG VET.
Det var allt jag hade att säga, have it good gummisnooodd.

PS du är söt DS

Trött

Buenos dias!
Vaknade ganska tidigt imorse, läste lite och gick ner och åt frukost.
Ikväll kommer min gudfar m familj hit, rooligt. :) Och innan det kommer Betty och ger mig min födelsedagspresent (?). Det var iallafall så hon sa, haha.
Orkar inte blogga mer... Ha det bra, det ska iallafall jag.
ADDIÅS

Äntligen fredag!

Morsning korsning. Har precis ätit middag, micket gått. Var forskarfredag på stan idag, vi va där typ en timme med klassen. Var ganska tråkigt... Vi gick och köpte glass istället, mums fillibabba. När jag kom hem från stan körde jag och Emil Mariokart. Så jävla kul ju! Sen läste jag massa i "Låt den rätte komma in", vi har läsläxa, ska läsa typ 200 sidor till nästa svenskalektion. Den är om typ knappt två veckor, så jag har ju gott om tid på mig, men iallafall. Somnade i soffan också... När jag vaknade mådde jag jätte illa och mådde dåligt typ fram till middagen. Gick över sen, så nu mår jag bra iallafall. Sen mådde jag ännu bättre när mamma kom hem med det här: body butter och body lotion satsuma, från The body shop. Woho asså älskar den doften...
Nu ska jag typ kolla på tv (?) eller göra nåt annat. Tänker iallafall inte sitta här hela kvällen hallååååå.
Pusshej leverpastej


http://catwalkfashion.co.uk/wp-content/uploads/2008/12/body-shop-satsuma-body-butter.jpg

Grattis till mig

Tjeena mittbena. Idag är det ingen vanlig dag. För idag fyller jag 14! Woho! Har varit 14 i 1 timme och 12 minuter exakt, eftersom jag föddes 15:08...
Vaknade med frukost på sängen och presenter! Fick en halsduk, smink, creme man har i håret så lockarna ska bli "bättre", en ansikts produkt (vet inte vad man ska kalla det), böcker plus lite mer. Och igår fick jag ju en väska av Hanna och ***** av Josefin. Tack till er allihop! ♥
Idag var det friidrottsdag, inte vidare kul, men ändå helt okej. Fast mest gick vi omkring och så, vi gjorde inte så mycket.
Nu har jag precis gjort klart min kaka till ikväll när mormor och morfar kommer. Vitchoklad kladdkaka. Låter kanske lite konstigt, men åååh så gott!
Nu ska jag göra nåt annat, hihii. Pusshej :D


Yeye

Hello suckers. Har precis ätit middag, och ska snart dricka te och plugga. No prov imorgon och ska göra mitt bästa för att få höga betyg på det. ;)
Chill dag idag, först hk hela förmiddagen, sen so då vi svarade på frågor i datasalen och efter det studiebesök (?) på ungdomsmottagningen. Fast skulle mer kalla det en "lektion" eller nåt haha. Efter skolan drog Hanna, jag och Josefin hem till Hanna, vi åt lite och sen kom Micke och Filip. Vi va inne och... Aa va gjorde vi egentligen? Typ ingenting, men tiden gick fort iallafall. Gick hem och åt och ja nu sitter jag här...
Nej vet inte vad jag ska göra nu, puuuuwwwss åååh kraaaahwm.
OBS jag vet att det blir tråkiga inlägg utan några bilder, därför att 1. orkar inte ladda in alla 1000 bilder från mobilen till den här tillfälliga dator. 2. så därför skulle ni få några konstiga bilder från typ google eller nåt.

MEDANS KAN NI FÅ TITTA PÅ MYRORNAS KRIG JIPPIE JAO
http://lemonodor.com/images/cgr/old/random-cgr.gif

@ Hanna

Tjeeenare... Sitter hemma hos Hanna med Hanna, Josefin, Micke och Filip... Vi typ spelar WII...
Kanske skriver ikväll, puss...

Home sweet home

Hello sunshines! Kom hem för typ 2 timmar sen, har packat in grejer, lagat mat med mamma och pappa och ätit sen dess...
Det var jätte mysigt i stugan. Det är nån stämning där jag älskar, och särskilt nu på hösten. Fast gillar mest att vara där på somrarna, för då finns det mer att göra men det är något speciellt den här årstiden. Hade gärna stannat några dagar till faktiskt...
Min faster har fyllt 50 så igår firade vi henne med hon, min kusin och en annan familj. Dock var det bara småbarn, eller ja typ en sjuåring, en åttaåring och en treåring... Och Emil och jag såklart. Så det blev liksom att spela Nintendo och kolla på Mumin. Och så kittlade dom mig, jag var rädd att jag skulle sparka eller nåt på dom så att dom började gråta, men tur så gjorde jag inte det...
Ikväll ska jag kolla på tv, inga läxor som behövs göras, woho! Blir en lugn kväll. Imorgon blir det en ganska chill dag, först hemkunskap hela förmiddagen och på eftermiddagen studiebesök hos Ungdomsmottagningen. Plus svenska eller so.
Ha det bra, pussn

Föresten, funderar på att färga håret...
Tänkte färga ungefär som hon längst till vänster, rosa blått och gult hår... Va tror ni?

Chips och Idol

FREEEEEEDAAAAAAG äntligen!
Plus Hannas födelsedag också! Grattis sötnos, jag älskar dig. ♥
Medans det är paus på Idol passar jag på att blogga, ni vet jag är ju smart och bloggar en snabbis då när det ändå inte är något bra!
Det luktar så mycket ute när det är regnigt... När jag gick hem från Josefin innan middagen luktade det först en blandning av snigel och mask. Sen luktade det blöt asfalt. Sen luktade det eld. Eller typ brasa, sån man gör när man bränner en massa träd man har fällt och så. Då fick jag värsta känslan att jag var på stugan... Och imorgon ska jag till stugan! Min faster har fyllt 50, så det blir väl lite "fest" där mellan skog och åker... HAHA. Fast det blir nog inte så mycket fest haha, typ min kusin och hon, plus en annan familj. Snarare middag. Men trevligt iallafall. :) Förutom att min kusin kommer vilja kolla på Pippi eller Winx Club hela helgen... Haha gullig hon är, precis samma filmsmak som mig...
Idag har jag varit hos Josefin efter skolan och vi typ låg i en hög i soffan och kollade på tv. Plus vi åt chokladgegga. YEEEEEAAAAAAAAAH känns jätte nyttigt. Som broccoli och spenat, typ samma näringsvärden.
Jag åker ju som sagt till stugan imorgon, så kommer inte blogga förän tidigast söndag. Så ni vet. Och då ska jag bli bättre på att blogga också, ska verkligen försöka. Men det är ju så mycket med skolan just nu och allt, så jag har liksom inte så mycket tid att sitta framför datorn...
Men nu ska jag fortsätta med mitt soffpotatis tv tittande. PEPP PEPP PEPP. Mmm...
Pusshej leverpastej, ha en bra helg.


ASSÅ GUD VA SÖT DU ÄR! Grattis igen :*

PLUGGA PLUGGA PLUUUGGAAA

Hello hello.. Har precis skrivit ner alla partiers viktiga frågor. Hade ju typ redan gjort det i skolan, men icke sa nicke, vi fick inget tillfälle att skriva ut dom...
Idag var det skola! (Wow vilken nyhet.) Det är det liksom varje dag, förutom lördag och söndag såklart. TACKTACK den gubben eller tanten som kom på att man skulle vara ledig åtminstonde två dagar i veckan.
Efter skolan var jag med Hanna och Josefin. Va gjorde vi? Eh tjockade oss med choklad och chokladsås (PLUS EN JORDGUBBE TILL MIG) och nudlar med soja... Fast efteråt såg jag att sojan var bäst före utgången av 2008, lite fail där... Efteråt jag och Josefin maränger så det stod härliga till, medans vi kollade på tv... Hanna ville inte ha. Bra val Hanna, jag fick ganska ont i magen sen... Tror jag gick upp flera kilo dom där timmarna hemma hos Hanna, men vafan någon gång måste man ju få gotta sig lite, host. Sen hade vi första gymnastik träningen för i år, kul och riktigt skönt att röra på sig. Man mår så bra efteråt liksom! Så, för er lite trögtänkta, så mår jag väldigt bra nu! Hihi.
Nu måste jag plugga, tills imorgon har vi två läxor, matte och engelska och so prov. Hoppas jag får MVG. PLUGGA PLUGGA PLUGGA. Mohahahha...
Och en sak till:
Jag älskar dig Josefin Olsson, alltid vi bästavän. ♥

KRAMIS KRAMIS

Söndag

Hello sunshines.. Har precis druckigt upp mitt te, så nu är jag varm i hela kroppen, ni vet så man blir när man dricker te. Frös lite innan satt.
Hade ni en bra Kulturnatt? Alltså alla ni coola Uppsalare som jag då haha. Har andra städer Kulturnätter? No idea. Men iallafall så hade jag det super, var med några kompisar på stan, först gick vi omkring lite sen var vi på Grand. När jag kom hem satte jag på en film och efter halva somnade jag. Imorse skulle jag på gudstjänst egentligen, men jag vaknade 10 minuter innan den började så det var bara att inse att jag inte skulle hinna haha. Vi ska ju gå på 15 gudstjänster för konfirmationen innan maj, så det är lika bra att ha det avklarat så fort som möjligt liksom! Kanske går på nån i veckan, annars så blir det nog nästa söndag.
Har plockat lite på mitt rum idag också, och typ stått och dansat och sjungit och jag vet inte vad haha. Men vafaan man måste ju få vara lite galen ibland! ;D Innan middagen sprang jag också, woho duktigt Johanna. Och nu sitter jag här... Ska snart gå och fixa mig inför att gå och lägga mig, är trött och har ändå inget att göra haha. Vi får se...
Och imorgon är det skola... PEST PEST PEST är så skoltrött så det är inte sant! Men men, det är bara att stå ut...
Ha det så bra, så hörs vi. Pussn.

Dont walk in to my life, if you intend to leave me.

Bloggtorka

Hej hörrni. Vet att min uppdatering har varit av lägsta slaget här nu alltså, men det är så att min dator har gått sönder så har inte kunna använt den. Nu har jag en tillfällig dator och skriver på, men kommer inte kunna gå in på den hela tiden så ni får vara beredda på dålig uppdatering kanske en vecka framåt? Det beror på.
Ikväll är det iallafall Kulturnatten och jag och några kompisar diskuterar för fullt vad vi ska göra. ;) Haha.
Nu vet ni iallafall att jag inte är död. JAG LEVER WOHO.
Puss hej, ha det bra! ♥


-

Onsdag: Skola. Sen?

Torsdag: Skola. Sen?

Fredag: Skola. Sen kulturnatten med Sara, Erika och Alexandra!

Lördag: Stan med Josefinast!

Söndag: ?

Vanlig dag

Hände inget speciellt i skolan. Alla dagar ser precis likadana ut, som en film som spelas upp om och om igen. Men efter skolan visas det speciella klipp varje dag. Efter skolan var jag med Hanna. Vi typ satt vid datorn, you know väldigt uppfriskande och man rör ju på sig mycket också. Hjärngymnastik. Ha - ha.
Framåt halv sex skulle hon iväg och rida så jag gick hemåt medans jag lyssnade på musik, väldigt trevligt. Musiken är min bästa vän liksom. Åt middag, hemmagjorda köttbullar och spaghetti, mums. Och nu sitter jag här... Har precis gjort klart matteläxan, duktigt Johanna. *Applåder* Taack, tack, tack så mycket, taack, tack!
Nu ska jag gå ner och dricka te och kolla på Idol eller något annat.
Sen blir det väl sova, så godnatt.



Älskar den här bilden!
Gav mobilen till Sara, Erika och Nathalie när vi hade idrott, (dom var inte med), och när jag fick tillbaka den hade jag jätte söta bilder på där. :D
Sara on this picture!

Phone

Tjeeenaa mittbena... Sitter och pratar i telefon med snyggingen BEEEEEEETTTTTTTTYYYYYYYYYYYYYY. Men nej nu snackar vi på msn istället... Aja...
Skolan idag som vanligt, först hk. Vi gjorde pizzor. DÖM INTE PIZZAN EFTER UTSEÉNDET HAHA! :) Efter hade vi so i datasalen, skulle typ svara på frågor om olika partier och sånt. Josefin och jag skratta på oss haha... Kommer inte ihåg vad vi skrattade åt, typ allt? Haha jo. Sen svenska, "redovisning" av insändarna vi gjort förra veckan.
Efter skolan har jag typ inte gjort någonting... Men men, ibland behöver man inte göra någonting.
Och snart kommer Betty hem till mig, jippiejippie. Vi ska kolla på film. :)

Ha de bra. :*


Paow och Hugos låt, va tycker ni om den? Vet inte vad jag tycker haha. Men jag trodde det var en ny låt liksom? Eller alltså den här låten har ju sjungits av flera innan. Men men.

Hugo & Paow - La isla

Alltså

Kom precis hem från kyrkan. Har varit där på en gudtjänst, början på konfirmationen det här året. Trevligt, fast kunde inte sluta skratta... Det bara är så ibland, you know, haha. ;) Vi fick as snygga tröjor också haha. Svarta med Jesus som spelar guitar hero på. Jag tog en XXL. Jag menar det kan ju behövas dah? Haha nej men man ska ju ha den lite oversize och sova i ju! :) Efter det stod Hanna, jag, Erika och Albin och typ pratade lite...
Nu sitter jag iallafall här, ska snart krypa ner i sängen och sova, ska bli så skööööönt. Är trött.
Orkar inte skola imorgon, tur att det är få och helt okej lektioner iallafall annars skulle jag smälla av...
Vet inte vad jag ska skriva om nu alltså... Brist på fantasi. HHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

PussN


Haha jo jag vet ena min arm ser mini ut andra enorm men det viktigaste är ju bilden! Haha jo...

Söndag

Hallå bloggen! Sov till ungefär 10 imorse, har sovit jätte bra inatt det är så skönt att vakna och känna sig utvilad. Fast nu är jag trött, men det kan ju också bero på att jag har "storstädat" typ hela morgonen... Men nu är jag i stort sett klar. Vet inte vad jag ska göra idag, antagligen ta det lungt och bara va liksom, kanske går ut ett tag också. Får se. Men ikväll ska jag ju som sagt till kyrkan, det är den där konfirmationsgrejen.
Ha en bra söndag. :)

Pusshej


SEXIGT

4 september

TJENA blåggen.
Dagen har varit super, vaknade hos Josefin, sen vet ni ju va vi gjorde typ fram till frukosten. Efter det fixade vi oss och åkte in till stan. Hade inte med mig mycket pengar alls, typ 40 kronor så det blev inget mer köpt än cheeseburgare på donken och lite godis. Men såg massa fina saker som jag kanske köper nästa helg då hon och jag ska till stan igen. Bland annat ett par jeans, en "blus" eller vad man ska kallad det, en kjol, en kofta och ett par nya hotpants. Sen får vi se om jag köper allt detta, haha.
Ungefär vid 17:30 kom vi hem och då städade vi i Josefins rum för det såg för jävligt ut med kuddar, täcken, madrasser och lakan överallt. Sen skrattade vi på vårat fula sätt (läs snygga) mot något random roligt just då haha. Sen gick jag hem och åt och nu har jag suttit lite för länge vid datorn, för jag ska städa mitt rum bläbläblä det är så tråkigt. Men måste göras. NU.
Imorgon vet jag inte vad jag hittar på? Fast klockan sju på kvällen är det konfirmationsgudtjänst (vet inte vad det heter), men på det ska jag iallafall.
Men nu ska jag städa.
Have it good, gummisnoodd.

PS: JAG FYLLER ÅR OM 19 DAGAR JIPPIEJIPPIEJIPPIE


Haha älskar bilden plus hon på ♥


Godmorgon

Hola... Jag och Josefin vaknade för ungefär 1 och en halv timme sen. Sen dess har vi typ kollat klart på filmen vi började på igår och typ lite mer...
Nu ska vi gå ner och äta frukost tror jag, och efter det åker vi in till stan. Kulkul. :D
Ha en bra lördag.
Josefin jag älskar dig. ♥

Puss

Filmmys

Morsning korsning... Haha. Kom precis hem från Hanna, har varit där sen skolan slutade med Josefin, Tommy och Micke. Vi kollade på två filmer, "Jag kommer alltid veta vad du gjorde förra sommaren" och "All the boys love Mandy Lane". Dom var väl bra, fast jag fattade inte så mycket, för vi snackade massa så man kollade inte hela tiden liksom. Haha.

Skolan var ganska chill, få lektioner. Vi tog också porträttfoto idag, jag blev... Kollade så snabbt så vet inte om jag blev nöjd.

Snart ska jag äta, och efter middagen ska jag nog träffa dom förut nämnda igen, roligt ska det bli! Och inatt sover jag hos Josefin. Kulkulkul.
Ha en bra kväll, puss!


You appear just like a dream to me

Hej sweethearts. Har precis sagt hejdå till Josefin, vi har snackat i tele nån timme. Trevligt, fast mest satt vi och falsksjöng åt varandra, men det är ju kul det också haha!

Skolan idag var väl typ, som vanligt liksom. Efter skolan lekte jag med Betty och vi typ bara töntades framför datorn och hon målade mina naglar med ett assnyggt nagellack hon blandat ihop själv! :o
Ikväll är mamma och pappa borta hela kvällen, det är deras bröllopsdag så dom är ute och äter. Så jag och Emil är hemma själva, vet inte va vi ska hitta på, antagligen kollar vi på nån film. En sak jag vet iallafall är att jag måste göra NO läxan innan jag går och lägger mig. Ska nog göra den nu, så jag har det gjort liksom. Så kan man kryssa över det.
Imorgon ska jag..? Fick för mig att jag skulle träffa Hanna? Fast vet inte, kan ha drömt det inatt eller nåt? Får fråga henne haha. 
På fredag ska jag iallafall träffa lite människor och på natten ska jag och Josefin sova hos antingen henne eller mig. (?) Och på lördag ska vi gå på stan. Det bestämde vi för typ 2 veckor sen haha.
Ha en mysig kväll. :)

PUUUUUUWWSSS (hahahhahahaha Hanna och Josefin, remember igår?)


HAHAHAHAHAH JOSEFIN KOMMER DU IHÅG!?!?!?!?!?! ÄLSKAR DIG

PS: idag cyklade jag till skolan! wowowowow. så skönt att rulla hem bara haha och inte behöva gå i en halvtimme liksom :D:D:D:D

RSS 2.0