blogguppehåll

Hej bloggen !
Det var flera dagar sen jag bloggade sist. Riktigt dålig uppdatering.
Det har varit många inlägg nuförtiden som börjar med Dålig uppdatering. Så jag funderar starkt på att ha ett blogguppehåll, en vecka eller mer. För att liksom locka fram lusten att skriva igen. Om ni fattar. För det känns ganska meningslöst att ha en blogg som man skriver i nån gång ibland, man får ju noll besökare iallafall.

Så nu kommer jag ha blogguppehåll!
Vet inte hur länge. Kanske kommer skriva nåt ibland, vet inte, jag kan inte kolla framtiden så tyvär kan jag inte ge ett direkt svar haha. :)

HA EN BRA PÅSK!
Puss och kram
/Johanna

HAHA! Hade lite kul i Picnik... This is who I am. :D

suddig bild eftersom jag förstorade den lite hihi

hihi

Hej!
Skulle bara tipsa om en jätte bra ansiktskräm jag använder, huden blir mycket lenare och den är jätte skön. :) Finns både dag- och nattcreme.
Natuvive - finns att köpa bl.a. på Apoteket.


ska baka

Chacha bloggen. ;)
Vaknade ju som sagt jätte tidigt imorse. Efter frukosten åkte jag och mamma till Fäboden (djuraffär) och köpte mat till Mio. Det blev ju såklart entrecôte, potatisgratäng och bearnaisesås. Närå, bara Hanna och jag som har bästa humorn! ;D Sen kollade vi på djuren där också, älskar att kolla på dom... Såg en skitsöt hamster, hon var färgen mandarin, fast den här va nästan vit, eller den va vit fast några ljusbruna/aprikosfärgade fläckar på huvudet och en ljusbrun ål. :')
Sen efter åkte vi till ica och köpte lite mat, bl. a. citroner, eftersom jag ska baka citronrutor. :D Snart. Sen hyrde vi en film också, kommer inte ihåg vad den hette som vi ska kolla på ikväll. :)
JAG MÅSTE LETA EFTER MIN UPPKOPPLINGSSLADD!


Pusshej

godmorgon ♥

Godmorgon!
Nu är klockan ungefär kvart över 9 på morgonen. Vaknade och kunde inte somna om, typiskt... Somnade igår framför tvn och när jag skulle gå upp och göra mig i ordning och så skulle jag ju förstås bara känna lite på sängen. Och så somnar jag ju såklart. Med tänd lampa över huvudet. Så vaknade nyss och hade kläderna jag hade på mig igår på mig. Och jag var sminkad. Jag hatar när man vaknar med sminket på, känner mig så ofräsh då. Men har tagit bort det nu haha.
Idag är jag inte säker på vad jag ska göra. Vill åka till stan eller gränby med mamma, vill köpa lite saker. Och så måste jag snabbstäda mitt rum också. Jag är så konstig. Om jag är typ nere i vardagsrummet eller i köket kan jag gå och plocka lite, städa liksom så att det ska se fint ut och så. Men i mitt rum är det nästan alltid stökigt. JOHANNA DU MÅSTE BÄTTRA DIG FÖRFAN!
En till sak jag också ska bättra mig på är att äta mer frukt och grönsaker. Grönsaker är jag ganska bra på att äta men frukt äter jag väldigt sällan. Kan bero på att jag är allergisk mot en av dom som jag tycker om mest - äpplen. Får jätte ont i halsen när jag äter det. Typ nån skolsyster eller nåt sånt har sagt att man kan lätt bli allergisk mot äpplen när man är allergisk mot pollen och päls som jag ju är. Men jag kan börja äta annan frukt som inte är äpplen!

Hoppas alla får en bra dag!


fredagsmyyys !

Hej bloggen och alla söta läsare!
Sitter här och kollar på tv.
Idag har jag varit som vanligt i skolan. Va väl okej, fast gick lite extra segt idag faktiskt haha. Gjorde SO provet, ekonomi. Gick rätt bra faktiskt, bättre än jag trodde iallafall. Hade inte pluggat, bara typ 5 minuter innan provet. Glömde att jag hade det idag liksom, skrev inte i det i min loggbok, lyckat haha. På NO:n lärde jag och Hanna oss dator språk. Haha sämst vi är gumman! *BÄST
Efter skolan åkte jag, Sara och Hanna till stan. Där träffade vi Mimmi. Vi gick runt lite och kollade på bröllopspresent till Hannas och min gymnastikledare. Vi hittade lite grejs, men köpte ingenting, behöver snacka lite med gruppen först. Sen åkte vi hem till Mimmi och käkade lite mackor, fast jag hann inte mycket mer, för skulle hem. Mamma och pappa ska vara borta ikväll, och Emil och jag ska vara hemma själva och typ kolla på film eller nåt sånt hihi.
Har varit en great dag iallafall, pusshej


- torsdag

Hello!
Idag var jag i skolan, mådde mycket bättre idag. :) I skolan va det helt okej, på torsdagar slutar vi ju tidigt, så de va extra bra! Efter skolan va jag med Josefin, vi gick runt lite och "lekte" lite i snön, höhö, lyckat med tygskor. Blev så jävla blöt, men det va värt det! :D Sen gick vi hem till Josefin och firade lite med glass och tv... Eller jag vet inte vad vi firade, vi firade inget egentligen men det, äh... Aja. Sen åkte jag med Josefin och hennes mamma till Rusta för Josefin skulle köpa en mascara plus lite till, det finns en jätte bra mascara där som är värsta rean på! :D Borde egentligen också köpa en, behöver en ny, men är ju lite smått pank... Och om du bor i Uppsala och som jag älskar "After Eight" borde du definitivt åka till Rusta, för där finns det ett stort paket för 10 kronor! Så jävla billigt. Hihi!
Nu ska jag äta middag, är jätte hungrig, bloggar kanske något mer sen.
Pusshej


hihi

Hej!
Har precis ätit sushin som jag gjorde. De va gott. :) Fast nästa gång kanske jag ska ha lite mer i den haha. Hade typ bara 2 saker i så då blev det inte så mycket smak. Asså jag gjorde såna här rullar. :) Fast gjorde skit många, åt inte ens hälften... Hihi.
Jag har tappat bort min sån där "uppkopplingssladd" till mobilen, så ni får ingen bild just nu...

Nu ska jag slappa lite, tror jag kanske ska kolla på nån film... Får se. Mår iallafall lite bättre nu.

Hoppas alla får en bra eftermiddag. Kram!


Eftersom jag inte kunde ladda upp bilderna just nu iallafall, så får ni en annan sushi bild jag hitta på nätet. ;) Typ en sushitårta..! Eh.

klicka på bilden för att få den större.


bara för att jag är bäst

Ni ser rubriken! ;)
Jag är hemma från skolan idag också... :( Mår inge bra. Fan asså. Jag har tråkigt. Därför håller jag på att göra sushi, duktig som jag är. Vet inte riktigt om jag orkar egentligen, men vi hade ingen god lunch hemma så... Eh, har aldrig gjort sushi förut, så vet inte om dom blir så fina. Men det är ju smaken som räknas, eller hur. ;D Och bara för att jag inte tycker så mycket om laxen och det, så gör jag vegetariska. x)
Ni kanske får se någon bild sen.

Hejdå!

Sjukling.

Hej bloggen !
Har varit hemma från skolan idag. Sjuk. Förkyld/illamående. Men mår lite bättre nu iallafall. Tror jag kommer imorgon, jag får se. Har mest legat i soffan och i sängen. Kollat på film, sovit, läst. Aa eftersom att jag är sjuk gick jag ju inte på gymnastiken eller pianot. Tråkigt... :(

Just nu försöker jag hitta lite hamsterfakta om hamsteravel, för jag vill att min hamster ska få ungar. Men fick precis reda på att hon är för gammal... :( Men hon är ju forfarande min älsklingshamster såklart haha. :D

Vi ses, kram!


bara för att jag är såååå duktig i paint! Och för att den är gjord för typ ett år sen...

så..

Hej sötnosar!

Idag har jag varit med Hanna B! Vi är bäst... ♥ Först gick jag till hennes stall, eftersom att hon hade glömt sina skor hemma. Hur lyckas man... Haha så jag tog med mig ett par extra. :D Vi gick till ICA, köpte tortellinis (STAVAS???) och ostsås haha. Vi gick hem till henne och käka, gott. (a) Sen kollade vi på film, "Flickan som lekte med elden". Den va bra. :) Vi åt popcorn också. :D Puss på Hanna! :*

JÄVLA SNÖ FÖRSVINN NU! Ja, imorse vaknade man och såg att det snöade ute. JIPPIE. Not.

Först vinter... Sen ännu mer vinter... Sen vår! Alla glada! :D Sen vinter igen... -.-

Hoppas vårtanten gör så att det blir vår igen. (HAHAH BERNICE ASG!)

 

Pusss


sshenaa

ska duscha nu, skriver ett inlägg senare pusssss

Hej!
Sorry för dålig uppdatering...
Har precis ätit frukost. Gott hih.
Igår va jag med Hanna och Josefin. Vi träffade Mimmi och Stina ett tag först, men sen gick dom. Vi drog till stan och kollade runt lite, fan va varmt de va asså! Men kul. :)♥ Jag stannade på stan och träffade mamma pappa och Emil. Vi åt på kina resturang med några, gott! Älskar kina mat... Men blir så jävla mätt. x) Träffade Sara och Felicia på resturangen också! Vilket sammanträffande. ;D Hihi.
Idag ska jag träffa Hanna B, kulkul! ♥

Pusspuss

hej.

jag vet, det har varit skidålig uppdatering... Orkar inte blogga.
Igår va jag på stan.
I torsdags va jag med hanna jutt och bernice.

Hejdå puss

varm choklad (y)

Hi everybody! ;)
Sitter här med en kopp varm choklad. Goott!
Idag har jag varit i skolan. Vi hade so, idrott, slöjd och svenska. På so:n fick jag reda på att jag ska göra ekonomi provet på fredag. Bra, då har jag lite mer tid att plugga, om jag hade gjort det idag skulle jag fått IG säkert. Idrotten va skit kul! Vi hade "elevens val", eller som vi kallar det, "fritt" haha. Jag och några andra hoppade trampets (stavas?). Vi gjorde lite volter och handvolter. Tog en massa bilder, laddar inte upp några bilder nu, kanske sen, för jag har tappat bort min sån där uppkopplingssladd. Vettefan om det heter så men ni fattar. ;) Resten av dagen va rätt chill.
Efter skolan gick jag och Josefin till konstgräsfotbollsplanen vid skolan. Riktigt skönt där, kändes lite som sommar fast kallare... Snön där är borta/borttagen så de va gräs där! Alltså plastgräs men det känns som riktigt gräs nästan. Ser iallafall ut som riktigt. x) Tog några misslyckade bilder, haha. När vi gick över stängslet tillbaka fastnade Josefin i den, jag trodde hon skämta först, så jag hjälpte inte henne direkt... :$ Men det gick bra iallafall, inga brutna ben. ^^
Sen hade jag piano och gymnastik på kvällen. Asså av någon anledning kommer jag alltid för sent till pianot! Tidsoptimist på pianot... Haha svåra ord. ;)
Gymnastiken och pianot gick bra. :)
Nu ska jag gratta världens bästa mormor som fyller år idag! Och efter det ska jag duscha.

Hoppas alla har haft en bra dag!
Kram. ♥


snabbt inlägg!

Hej!
Sitter här och har precis ätit middag, korv med makaroner. (y) Ska på piano och gymnastik, och har superbråttom. Så därför blir de här ett snabbt inlägg. Haha. Puss!

Grattis till min gympagrupp som fick silver och brons i Busam i lördags! Tyvär kunde jag ju inte vara med... :( Men skit duktigt!

pluggar

Hej!
Ni kanske redan har fattat att jag pluggar. ;) Iallafall pluggar jag till SO prov, det handlar om ekonomi. Jippie. Not. Har kanske provet imorgon, kanske inte. Vet faktiskt inte, för resten av klassen hade provet förra veckan och jag ska ha det den här veckan.
Imorgon blire skola som sagt. Ska bli kul och träffa alla! :)
Idag har jag bara varit hemma. Har tagit det lungt och så. På eftermiddagen åkte jag in till stan och träffade Hanna vid centralen. Kulkul! :) Sen gick vi en bit och träffade annat folk. De va kul, fast va bara där typ 5-10 minuter för jag skulle till sången. Jag är ju lite förkyld, och va jätte täppt i näsan. Men duktiga jag hade ju glömt närssprayen hemma. -.- Men de gick att sjunga iallafall. :) Fast sen när jag va på väg därifrån kollade jag i mina fickor och letade typ efter pengar eller nåt, hittade inga pengar, de va i plånboken, men jag hittade en nässpray! Lyckat, säger jag bara. Sen kollade jag runt lite på stan.

ska dra puss!!

'

Hej!
Ska snart dra t bussen, har ju sång. Solen skiner ute, känns som att de börjar bli vår! Härligt! ;)
Ha det så bra, smsa, puss! ♥

godmorgon ♥

Godmorgon! Eller snarare god dag (?) för klockan är ju faktiskt halv 1 så haha. :P Vaknade ganska tidigt, typ halv 10, sen gjorde jag inte så mycket. Nu ska jag snart käka lunch, korv med bröd. (y)
Kom precis på att jag har sång i eftermiddag. Shit. Kan inte låtarna! Tog inte med mig sångtexter till fjällen så har lite halvt panik... Nädå, det går nog bra.Johanna, tänk positivt. :)

Ha en bra dag!
Puss.

GE MIG SOMMAR!

johanna is back in town !

Nu är jag hemma igen!
Har ju varit i Tänndalen i en vecka. :) De va skit kul! Förutom att det var rätt blåsigt, och jag var förkyld. Va hemma i stugan en dag för att jag hade ont i halsen och i huvudet, efter det blev det mycket bättre! Fast nu håller halsontet på att komma tillbaka... Suck... Hoppas det försvinner.
Idag har jag åkt bil typ hela dagen. Eller... Halva åtminstone! x) Lyssnade på massa låtar som påminde mig om typ förra sommarn och så... Mysmys.
- Så jävla skönt att vi är lediga imorgon asså! :D Vette fan va jag ska göra. Nåt blir det iallafall. :)

Nedräkningen till påsklovet har börjat.
byebye lingonpaj


snabbt inlägg

HEJ!
Just nu är jag i fjällen. :D Fick igång internetet, pappa fixade. Tack pappa! ♥
Har det super här uppe. Förutom att det är jätte blåsigt... Igår var dom flesta liftarna stängda här i Tänndalen, det var bara liftarna till barnbacken som var öppen, jippie. Vi åkte till Funäsdalen som ligger nå mil bort, där var det inte lika blåsigt. Idag kunde vi åka här, fast det var blåsigt men det gick! :D Älskar att åka skidor! :D Hihi...
Jag måste göra läxor... Har med mig massa skolböcker. ORKAR INTE. MEN MÅSTE. NÅN GÅNG...

Ha det bra, puss!

llöörrddaagg

Hej sötnos! ;)
Idag har jag:
- Packat
- Handlat mat med pappa
- Packat lite till
- Städat Mios bur
- Sen en massa i mellan
IMORGON ÅKER JOHANNA TILL TÄNNDALEN!
Kommer vara där en vecka. Ska ta med mig datorn men finns risk att det inte finns någon täckning, så vet inte om jag kommer uppdatera på hela veckan. Men för er som har mitt nummer nås jag på mobil. ;)
Har som sagt städat Mios bur nyss, så nu springer hon runt för alla krafter i buren och gör det hemtrevligt. Och springer en jävla massa i sitt lilla hjul, det är ju bra! :) Förut gillade hon inte sitt hjul, men nu gör hon det! :D
Senare ska jag kolla på Melodifestivalen. :)
Ha det bra, kram!


seg dag

hejj!
Kom hem från skolan för typ en och en halv timme sen... Eller inte från skolan, från Ångström Laboratoriet. (stavas?) Vi va där på studiebesök, typ en massa experiment och sånt. Det va väl okej. :) Vi fick iallafall käka såna där godissvampar som är rosa/vita och skumkokosbollar. Har lite hjärnsläpp så vet inte om det heter så lr inte men ni fattar, I hope! :D Bussen hem tog en evighet, skojar inte! Fast det gjorde inge för träffade ju söta Fanny på bussen, seriöst år sen! Men vi får bli bättre på att träffas tycker jag. :) ♥
- Det är typ snöstorm ute..! Usch...
Men snart ska jag gå upp och packa lite, iallafall börja packa, åker ju till Tänndalen på söndag. ;) Kanske åker jag med pappa och köper skidjacka senare. Får se. :)
Hoppas alla får en bra kväll, puss!



alla svarar!

Ska jag sluta blogga ?


RSS 2.0