sista april 2010

Hej bloggen ♥
Vaknade jätte tidigt imorse, klockan 8 redan. Usch ville sova mer men kunde inte (som vanligt) somna om.
Idag är det Valborg! :D Ska vara med Josefin på dagen, vi kanske ska till stan, vi är inte säkra längre. Men jag ska träffa henne iallafall. Sen på kvällen ska jag till Stockholm till våra kompisar. :) Ska bli skit kul!

Hoppas alla får en bra Valborg! ♥
Det ska iallafall jag ha!

Puss

känn ingen soooorg...

Häääj bloggen trevligt att det är just du som läser sötnos! ;)
Haha.
Aja dagen har varit heeelt okej i skolan, chill lektioner förutom engelskaprovet vi hade då men det gick ganska bra. Eller eftersom jag inte hade pluggat så jätte mycket är jag nöjd. Sen på matten gick det braa, jag är stolt räknade typ 1 och ett halvt uppslag. (a) Sen hade vi svenska som också va ganska chill hihi.
Efter skolan traskade jag Hanna och Josefin hem till Josefin. (jävligt bra ord där - traska) Typ vid 15 skulle jag klippa mig. :D Blev skitkort men är rätt nöjd. :) Och mitt hår är värsta krullet nu jag svär. Haha.
Efter middagen träffade jag först Hanna, vi tog lite mysiga bilder utomhus, det va skitvarmt! :O Jag lägger nog upp på bloggen sen när jag får tag i en USB sladd, min är ju borta... Sen träffade vi Josefin och medans vi väntade på Bernice rullade vi nerför kullarna (fårhagarna eller vafan man ska säga) de va skiit kul iallafall. ;D Blev lite lätt illamående men det gick över. Sen sjöng vi lite fyllesånger för vi va flumm och sen kom Bernice. Sen träffade vi några till och sen behövde jag skynda hem haha.

Förlååååt om texten är lite osammanhängande eller nåt, min hjärna är lite rörig just nu och mina fingrar skriver typ av sig själv lite läskigt haha men jag är trött.

Och imoooooorn är det ju Valborg! Då ska jag vara med Josefin på dagen, vi ska typ t stan och kolla på forsränningen men det kanske inte blir så att vi åker dit. Vi får seee. Sen ppå kvällen ska jag åka t Stockholm till våra kompisar, trevligt trevligt. :D:D:D

Nej nu måste jag sova... Snart.

Puuuusshej ;)


gammal korv bild men orkar inte ta nån annan hejdå

bög mamma kines

Chacha bloggen.
Sitter hemma hos Josefin med några som inte är här.



Josefin och jag drogar.



HÄJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅåå

chinamat och bowling

Hej, har lite bråttom så skriver bara ett snabbt inlägg.
Dagen har varit helt okej.
Ska till stan med Hanna snart och sen ska vi dra t fyrishovs bowlinghall och bowla med gymnastik gruppen och efteråt ska vi äta på chinaresturang. :)
Nu ska jag ringa till Hanna.
Pussochkram


josef, bananskal & johanna

Häääääj
Dagen har varit jätte bra, förutom lektioner som varit lite sega. Men det gjorde inte så mycket eftersom det blev en massa skratt, och mycket sol dessutom. Till lunch blev det pannkakor. BLÄ. Hanna och jag (som ALDRIG gillat skolans pannkakor) gick hem på lunchen och käka pizza istället. GOTT. Haha Hanna och jag skratta som galna idioter. :D
Efter skolan drog jag Hanna och Josefin hem till Josefin. Vi gjorde lite olika, vi hade iallafall jätte kul! ;D Efter maten gick jag tillbaka till Josefin med Hanna och vi hoppade studsmatta så vi glömde tiden och jag behövde springa hem.
Nu sitter jag iallafall här, ska duscha och sen plugga lite till spanskaprovet jag ska ha på onsdag. *suck*
Byebye lingonpaj


Vendela, Sofia, Josefin och jag. :) Tack bernice för bilden ;*

johanna is the best, fuck the rest ;)

Hej alla!
Dagen har varit toppen! Träffade Josefin imorse (lr typ kl 12) och sen någon timme senare kom Sofia. :) Vi hoppade studsmatta, åt glass med kolasås och hoppade lite till studsmatta. Vi satte rep mellan buskarna på varsin sida av studsmattan så vi hoppa över dom. Kanske lite svårt att fatta men ni som va med vet iallafall. ;) Sen kom Bernice och Vendela förbi och hoppade med oss. Tack för dagen tjejor!
Nu ska jag fortsätta kolla på kläder, hann inte så mycket imorse eftersom jag behövde skynda mig till Josefin haha! Hon lurade mig, på vilket sätt orkar jag inte ta upp här.
Är skittrött så lägger mig nog ganska tidigt ikväll.
Pusshej!


min älsklingshamster

gådmårgån

Godmorgon!
Vaknade typ halv 9 idag. Och (som vanligt) kunde jag inte somna om när jag väl har vaknat. Det är så jävla ljust i mitt rum på mornarna (stavas?) eftersom att min rullgardin/persienn är sönder. -.- Måste be pappa fixa!
Idag vet jag inte va jag ska göra. Ska kanske träffa Josefin vi får se. Eller så är jag bara hemma och chillar, typ kollar på film elr nåt för jag kände att de kanske blev lite för mycke igår eftersom jag inte va helt frisk än och så... Jag vill inte bli sjuk igen.
Men nu ska jag kolla på lite kläder på datorn och kanske beställa nåt. ;)
Hoppas alla får en bra dag, kram


GE MIG SOMMAR NU!
Bild på mig i somras när jag typ snorklade eller nåt hahahah dålig kvalite jag vet, jag fotade med min mobilkamera på en bild på datorn. ;)

my day

Hej alla söta ;)
Sitter här i sängen, klockan är en minut över tolv och jag är supertrött. Har ju varit sjuk/nt helt bra men mkt bättre så det kanske inte är så konstigt egentligen haha.
Dagen har spenderats med bästa Josefin. Vi har varit på stan som jag redan skrivit i förra inlägg men skit i de haha. Sen har vi varit ute me vovvsingen Julle typ 5 gånger på 2 timmar. Han kommer sova riktigt gott inatt, med tanke på hur mycket motion han fått. Inte direkt för att jag vet hur mycket motion en pudel ska ha under en dag men äsch.
Josefin har ju också varit sjuk så om vi började garva (som vi gör ofta) fick man liksom en hostattack. Mysigt. Not.
Men iallafall - tack för dagen bästavän. Jag älskar dig.

Nu väntar min dejt med kudden. Snodde min rosa mupps replik (Hanna) men den är ju så bra. ;) ♥

Godnatt!



stan med josefin

Hej!
Sitter hemma hos Josefin nu. Vi har precis kommit hem från stan. Jag letade efter skinnjackor, men hittade ingen bra. Köpte inget annat förutom godis och lunch.
Nu ska vi gå ut och gå med Julle. Chao.

fredag

Hemma från skolan idag igen.
Har bara tagit de lungt. Nu (på kvällen) mår jag bättre, tummen upp. :)
Vettfan va jag ska skriva. Ingen fantasi.
Hoppas alla får en mysig fredagskväll. :)

kram

hemma idag

Mår inge bra så gick inte till skolan idag. Har mest degat i soffan orkar inge göra något annat.
Min hjärna har typ strömavbrott haha, så vet inte va jag ska skriva. :)
Kommer kanske t skolan imorgon, hoppas det, men vet inte.
Häjdå


blubb

Shena.
Klockan är kvart i tre och jag sitter i soffan och kollar på tv. Gick hem från skolan efter NO:n på förmiddagen, mådde - och mår - inte bra. Förkyld. Tummen ner. Måste göra läxor sen också, NO och matte. Fast matten har jag redan gjort. Tummen upp!
Jag vill bli viiig! Jag ska stretcha, stretcha, stretcha! Varje kväll ska jag stretcha. Haha.
Usch nu måste jag ta en halstablett eller en kopp te. Eller nåt som gör att inte min hals gör lika ont iallafall.

Hoppas alla får en bra eftermiddag!
Puss /Johanna


gammal superhjälte bild

Sol...

... och regn. Idag har vädret varit skitväxlande. :O
Iallafall så har jag varit med Josefin och Hanna idag. Sen träffade vi Fanny ett tag också, de va sjukt länge sen vi träffades! Från att träffas varje dag till att träffas, ja typ jättejätte sällan. Gillas inte, måste bli bättre!! Men har iallafall haft skit kul med er flickor idag! ♥
Nu ska jag iväg och träffa Hanna, sen ska vi träffa Josefin.
Hoppas alla får en trevlig kväll!
Pusspuss

yeah vi är ju så bäst, fett taskigt egentligen x)





så klockren bild på sötnosen!

söndag

Idag är det söndag - sista dagen på helgen. Gillas inte.
Fast det ser ut att bli ganska bra väder! Gillas.
Planer för idag: Vara med Josefin och Hanna. Gillas.
Josefin och jag ska köra en tävling: den som blir klar sist måste köpa en chokladkaka för 5 kronor till den andra - alltså, jag kommer bli 5 kronor fattigare idag. Gillas inte.
NEJ NU MÅSTE JAG SKYNDA MIG!
Hoppas alla får en bra dag, puss


söndag

Idag är det söndag - sista dagen på helgen. Gillas inte.
Fast det ser ut att bli ganska bra väder! Gillas.
Planer för idag: Vara med Josefin och Hanna. Gillas.
Josefin och jag ska köra en tävling: den som blir klar sist måste köpa en chokladkaka för 5 kronor till den andra - alltså, jag kommer bli 5 kronor fattigare idag. Gillas inte.
NEJ NU MÅSTE JAG SKYNDA MIG!
Hoppas alla får en bra dag, puss


ny header

Va tycks? :)
/Johanna

hello babies

Hallu bluggen!
Dagen har varit toppen, har varit med Hanna sötnos som sagt. Vi träffas mycket mindre nu på fritiden än förut, måste bättras eller hur Hanna? :)
Nu sitter jag iallafall hemma och ska snart kolla på film som börjar om 3 minutos. Har fixat naglarna, nagelmanikyr/pedikyr (vet inte va skillnaden är) men aja, skönt iaf.
Det är sjyykt regnigt ute, fast det har nog lugnat sig lite nu tror jag. Nyss spöregna det, haglade det och blåste så innihelvete.
Ska nog försöka blogga lite mer nu, har fått lite mer blogglust nu haha! Men vi får se hur länge det håller sig.
NU SKA MOI KOLLA PÅ FILM,
Puss och kram!


Bild på mig när jag hoppa studsmatta me Josefinast ;)

stan idag med hanna

Hallå bloggen!
Igår var jag med Josefin, vi hoppade studsmatta som galningar. Ni kanske får någon bild senare, vi får se.
Idag har jag varit på stan med bästa Hanna! Köpte ingenting, förutom lunch och glass, thihi.
Jag har kommit på bästa jobbet till Hanna, hon ska bli författare. Eller typ journalist. Eller bloggare. Jag svär: hon är typ bäst på att komma på texter och har alltid rätt sak att säga. Jag känner mig typ som om jag vore stum. Bra att hon finns så jag kan fråga va jag ska skriva. ;)
Ikväll ska jag kanske träffa henne igen, vi får se!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hejdå

Bild på min käraste glass, jordgubb och choklad. Halvt uppäten haha.

asg

Josefin och jag har ju så roligt ;D Sämsta humorn faan hah!




mitt på lovet

Shasha bloggäään!
Ungefär halva påsklovet har gått. Var med Josefin söndag - måndag. Hon sov hos mig. :) Vi fick en lite galen idé, vi skulle tälta utomhus. Fast sen typ kl halv 12 behövde vi gå in, men varför kan jag tyvärr inte säga här på bloggen. Vi flyttade in hela tältet och tältade inomhus i mitt vardagsrum istället. x) Men de gick ju lika bra, lite varmt bara eftersom vi hade förberett oss genom varma kläder och varma sovsäckar osv. Haha. På måndagen träffade vi Micke också. :)
Och idag fyller Hanna 14 år! Grattis till henne! Tror jag ska till henne ikväll på födelsedagskalas hihi men vet inte än om jag kan.
Har suttit inne hela dagen. Eller inte för att klockan är så mycket än men jag borde verkligen gå ut! Fast när man kollar ut blir man ju inte direkt lockad, det är grått ute och aa man blir inte lockad iallafall.
Hoppas alla får en bra dag, puss!


dinosaurier

Hej! ;)
Idag har jag mest varit hemma. Har kollat på film, kommer inte ihåg va den hette, slappat och så har jag cyklat och tränat lite, mihi.
Just nu är mormor och morfar här, dom har ätit här och så. Fast jag orkar inte sitta där nere med dom och MaPa ( mamma och pappa för er som inte fattar (; ) så jag sitter i mitt rum och nördar mig med Jurassic Park 1, haha! Hade typ beslutsångest när jag skulle välja film. Har alltid det när jag ska välja film, jag menar, tänk om man tar fel film som man tröttnar på direkt liksom... Johanna det är en FILM det handlar om, inte typ pest eller kolera..! Men iallafall. Jag typ lottade så blev det så. :)
Jag har lite ont i halsen, gillas inte! Hoppas det försvinner, och hoppas det inte är typ en början på värsta förkylningen!

I gotta go now,
Ha de så kul! :)

Kram Johanna

kunde inte hålla mig

Heej! :D
Ska bara skriva ett inlägg typ, kunde inte hålla mig. Har ju liksom blogguppehåll, men just nu skiter jag i det!
Aa, idag är det påskafton och jag håller väntar på att min kaka ska bli klar, jag håller på att göra en påskkaka. ;) Det här är andra kakan jag gör egentligen idag. För den första kakan jag gjorde blev inte lite misslyckad. Jag var ju så smart och satte på exakt 100 grader för varmt i ugnen. Den ska vara inne 40 minuter där inne, och efter en kvart kände jag att det luktade lite bränt, jag bah "kanske ska kolla kakan". Den va kolsvart. Fast innanför det kolsvarta var det smet. Den slängde jag och började om. Andra försöket gillt förstår ni. ;D Sen ska jag dekorera tårtan, det kommer bli snyggaste kakan eveeer. Eller det får jag se, för är man så duktig att man kan sätta ugnen på 100 grader för mycket än va det stod i receptet, vet man aldrig va som händer.
Idag har jag fått påskägg, en sån där Lindt chokladpåskhare och 500 kronor. Eller pengarna fick jag igår men ändå.
Ha en bra dag! pusshej ;*



RSS 2.0