nobody's perfect ... ♥

Kom typ precis hem, har varit hos Josefin med Hanna, Bernice, Mimmi och Vendela. Och såklart Josefin. ;D
Dagen har varit super. Fint väder och underbara människor. Skolan = trög, särskilt en viss lärare som dampade loss på mig och Josefin utan anledning..? Hon kanske hade lite "putt-på-män-syndrom". Antagligen.

Ska typ äta snart... Sen ska jag träffa brudarna igen. :D

Puss

thinking of u.

<3


godmorgon

Varför sitter jag vid datorn..? Innan skolan!? Hahahahaha...
Är helt död, kunde inte somna igår.
Nu måste jag skynda, pusshej

bäst igår,

Yess, det var bääst igår! :D Träffade Hanna, Josefin, Mimmi mest, sen kom några andra också.
Idag är det Mors Dag. Jag har världens bästa mamma. ♥'
Vet inte va jag ska göra idag, får se.
Hoppas alla får en supersöndag.

/ johanna fredricsson





♥ hey soul sister

Godmorgon sötnosar.
Vaknade ganska tidigt. Emil väckte mig och sa nåt som jag redan glömt... Inte konstigt eftersom jag var typ sovande. Sen kunde jag inte somna om så jag satte mig lite framför datorn. x)
Asså UUUSSCCHH på vädret idag! Regnigt, grått och kallt... Hoppas det blir bättre väder snart, för ikväll ska man ju till Hanna! Ska bli skit kul, fast vet inte om jag kan sova över men kul iallafall. :D ♥
Nu är det bara typ 2 veckor tills vi får sommarlov! Höstterminen och vårterminen har gått sjukt fort! o:

Hoppas alla får en bra lördag!

Pusshej ♥

fredag

Hej ;)
Dagen har varit dunder.
Skolan = helt okej.
Efter skolan åkte jag, Hanna och Josefin in till stan. Kollade runt lite mm, sen åt vi på kinarestaurang och efter det kollade vi på bio! Vi såg "Last song", den var bra! Fast ganska sorglig.
Efter filmen åkte vi hem och träffade Victor och Tommy.
Trevligt trevligt. ;)
Är sjukt trött, så ska väl sova nu, pusss ha de mys

GRATTIS JOSEFIN !

Hey people.
Först måste jag ju säga att idag fyller bästa JOSEFIN år! Älskar dig hjärtat. ♥
Sitter i sängen och orkar inte göra någonting. Orkar inte plugga, orkar inte sova, orkar inte sitta vid datorn men jag gör det ändå...
Dagen har varit super, skolan gick bra, korta och få lektioner. Efter skolan gick jag och Josefin hem till mig och tjänade lite pengar genom trädgårdsarbete som vi påbörjade igår. Här är man inte rädd för lite jord under naglarna, neej, nej. Långtråkigt men sånt är livet haha. o; Duktiga är vi iallafall! (y)
Sen gick Josefin hem och jag städade lite i mitt rum och sen träffade jag Anton och Micke och ett litet tag Bernice, Vendela, Felicia, Michaela (?) och ett ännu mindre tag Hanna. Trevligt. :) ♥
Kom precis på att vi har SO förhör/prov imorgon, lyckat att komma på det nu... Orkar inte plugga men blir väl så att jag kollar igenom lite papper.
Imorgon blir det resturang och bio med Josefin och Hanna. Mys!

Pusshej :*
/johanna fredricsson


jag får en viss känsla av att du kommer &lk2)8729o&/( mig... Men älskar dig mest och vi är bäst! :*

Lördag mitt i veckan ♦

Godmorgon!
Idag är det Projekt Dagsverke och Josefin och jag ska typ jobba lite i vår trädgård.
Vi måste börja jobba snart, men först ska vi äta frukost.
Puss och kram


josefin är en äppelskrutt

tjenis penis!
Josefin och jag ligger på golvet och vi typ kollar på bilder... Nu ligger Josefin på mig och smsar. Jahapp.
Nu ska vi äta godis.
Imorgon är vi lantisar, woho.
sov sött

Trevlig tisdag

Hej sötisar.
Dagen har varit great!
Skolan gick snabbt. Vi var på stan med klassen på förmiddagen och hade "brovandring". Skulle typ kolla på broar och sånt. Jätte kul. Absolut. Eller inte... Men det bra var att vi köpte glass och choklad. Okej chokladen smakade bajs. Marabou passion, passionfrukt och chili. Den var inte god. Dom 17 kronorna var bortslösade pengar                      
Efter skolan åkte jag och Hanna in till stan. Köpte present till Josefin. ;D
Nu har jag precis ätit och ska ut och träffa Hanna! Och senare ikväll kommer Josefin till mig, hon ska sova här.
Och imorgon blir det Projekt Tanzania. (Projekt dagsverke) Josefin och jag ska typ fixa lite här hemma...

Puss och kram! ;*

underbar

Hej söötnosar.
Dagen har varit kul. Skolan var helt okej, gick snabbt. Aldrig har en måndag gått så här snabbt. Efter skolan var jag med Josefin. Vi hade roligt som vanligt. Jag menar, kan man ha tråkigt med den tjejen? Nej, är svaret. Puss på dig.
Sen skulle Josefin plugga och jag gick hem och deppade. Närå, men kände att jag verkligen ville gå UUUT kändes som att det inte skulle bli några fler fina kvällar på länge, vet inte varför var bara en känsla jag fick. Så jag fick med mig lilla Hanna B ut och de va tooppen! Fast hann ju inte göra så mkt eftersom vi båda skulle hem snart, men kul där också! Puss på dig.

Puss på alla

♥ Glass och film

Det har varit regnigt och åskigt hela dagen så jag och Hanna har stannat inne. Vi har kollat på film och ätit Häagen-Dazs mini favoriter. Vi kollade på en film som vi inte kommer ihåg va den heter men den va väl bra, förutom att den var ganska svår att förstå men inte så konstigt vi är ju lite dumma i huvudet båda två. Mest Hanna.
Snart ska vi äta middag och efter vi har ätit ska vi träffa Josefin.
Hoppas alla har haft en bra söndag!



Efter solsken kommer regn..

Japp, så är det. Det är typ grått ute, solen skiner inte och det har regnat. Det kanske t.o.m regnar nu också.
Iallafall så har man ingen lust alls att gå ut.
Idag tror jag att jag ska träffa Hanna, vet inte vad vi ska hitta på men något kul blir det antagligen. ;D


Hoppas alla får en bra söndag!


Josefin och jag är coola

loerdag kvaeller

Godkväll ;)
Dagen har varit toppen. Var i stugan typ hela dagen, faktiskt riktigt kul där idag. :D
Sen på kvällen träffade jag Hannapannapyttipannasötnos, trevligt trevligt!
Orkar inte skriva mer nu, pusshej

lördagmorgon

Godmorgon!
Sjukt skönt med helg, den var behövd!
Sitter i sängen och myser, vaknade nyss, är trött men kunde inte somna om men äsch, dagen blir ju lite längre om man vaknar tidigt, inte sant? ;)
Det ser ut att bli bra väder idag, så jag antar att jag ska vara ute idag. Har ingen aning om va jag ska göra, verkligen ingen aning. Får se va som händer liksom.

Hoppas alla får en bra lördag!


vi är bäst

Tjenaaah allihopa.
Dagen har varit super! Skolan gick bra. Vi hade matteprov och det kändes jätte bra! Efter skolan var jag och Josefin sugna på lite godis men vi orkade inte gå hem till mig och hämta pengar så vi kom på en jättebra idé: Rensa jordgubbslandet för 20 kr var! Så vi satte igång att rensa bort ogräs och sånt, och så var det ett äckligt pissmyrbo som vi hällde såpa på, synd om myrorna, men vadå deras fel att dom gör bo vid jordgubbsplantorna!? Tess kom också men hon rensade inte, haha hon var inte i lika desperat behov av pengar liksom. xd Aja mycket skratt iallafall. :D När vi blev klara gick vi till ICA och köpte godis. Då var vi inte lika sugna på godis som innan men vadå har man rensat jordgubbslandet för att köpa godis KLART MAN KÖPER DET SEN! Annars är man ju dum i huvudet. Typ.
Sen gick Tess och Josefin och jag grillade godis. Det var gott fast brände mig när jag skulle känna om någon godis hade blivit varm, den var STEKHET så jag fick ett märke på fingret. :( Sen hoppade vi lite studsmatta, mådde lite illa, körde lite kundvagn och gick omkring i filtar. Vi gick till fårkullarna och la oss där uppe och kollade på stjärnorna. Mysmys. Det enda som var lite minus var att det inte fanns några stjärnor som syntes, det var molnigt. De va skit kul iallafall. Tog lite bilder också, men dom laddar jag upp någon annan gång för har inte tid nu...

Tack för dagen .

Puss

happy

Hej sötnosar.
Dagen har varit underbar. Skolan var inte så jobbig, lektionerna gick snabbt och det har varit superhärligt sommarväder hela dagen! Efter skolan var jag, Hanna och Josefin hemma hos Josefin och hoppade studsmatta i vatten. Alltså vi hällde vatten på studsmattan och typ hade vattenkrig på studsmattan. Sjukt skönt, studsmatta, vatten, sol och bikini = bra kombination! Sen kom Bernice också, och vi fortsatte ha vattenkrig.
Senare gick jag hem och nu sitter jag här och kämpar med matten. Har prov imorgon, stort minus asså, jag ooorkaaar inte... Men algebra är ganska lätt så det är väl ett litet plus. Fast vet inte riktigt om jag har fattat allt rätt, lite förvirrad här. Men men.
Tror jag ska vara hemma ikväll, har sovit dåligt dom senaste nätterna så ska väl försöka somna lite tidigare ikväll.

Jag älskar det här vädret!
Och jag hatar min usb-sladd... Men äsch.
JAG ÄLSKAR DET HÄR VÄDRET!

Men nu ska jag smsa sötaste Hanna och fråga om hon kan skicka över lite mjuusiiic, om hon har lust. :D

Puss hej, leverpastej


jag vill ha glass

sing it ::::)

Hallåå allihop. :)
Sitter hemma hos Hanna med Frida, Sofia och såklart Hanna. Vi sjunger lite Sing it.
Skit skönt ute verkligen, typ 20 grader i skuggan hela dagen.
Tyvär är min hjärna tom nu, det är typ mina fingrar som skriver, eller asså de är de ju alltid men ändååå.

Adios



HANNA ÄR FIIINAST!!!!!!

mjauu

Hej allihopa !
Skolan idag var helt okej. Gick ganska snabbt och de är ju bra. Efter skolan var jag med söta Hanna, vi typ solade och åt kladdkaka haha. (a) Tjockisvarning här asså, men vadååååå haha. Sen åt jag och sen träffade jag Hanna, Sofia, Micke och Frida. Kulkul. ;P
Det har varit jätte varmt idag ju! Sköönt, sommar here I come liksom. Hoppas jag fått lite lite liiite bränna åtminstone! Fast ska väl inte hoppas för mycket, har jätte svårt att bli brun eftersom jag är rödhårig... -.- Vet inte varför men det är ju typ nåt sånt när man är det. Eller vet inte men jag har iallafall det haha.
Nu ska jag väl snart gå upp och göra mig i ordning till sängen, skönt det ska bli med sömn.

Pusshej, godnatt :*

-

Du snurrar min värld ♥


you are the music in me ♥

God afton. ;)
Kom precis hem från en underbar kväll med Hanna. Underbar, med bästa Hanna, jätte fint väder, det luktade verkligen sommar. Jag är lycklig, ja jag är lyckliiiig.
Imorgon blir det skola. Mindre underbart... Men helt okej ändå, för det känns ändå som att det kommer bli helg snart ändå. Jag vet, konstig känsla för det är liksom typ 5 dagar tills helgen. Men ändå, tiden går snabbt nuförtiden.
Ska gå och duscha nu, sen ska jag väl lägga mig och sova, har sovit så lite på senaste tiden. Så inatt ska jag SOVA.

Godnatt :*


PS: Jävla usb-sladd som inte fungerar! Så det blir en gammal bild.


saknar.

Svenska Hollywoodfruar

Hej bloggen!
Sitter hemma hos Hanna och kollar på Svenska Hollywoodfruar. Vi har varit ute, tagit lite bilder och haft kul helt enkelt. :D Snart ska jag gå hem och äta, sen ska jag träffa Hanna igen. Trevligt trevligt. :D

Hoppas alla får en rolig kväll!

Pusspuss

är hemma nuu

Hej bloggen!
Kom precis hem från stugan.
Har inte bloggat på flera dagar jag vet, har inte kunnat eftersom att det inte finns någon internet täckning där eller va man säger... Vet inte om jag sa att jag skulle bort i senaste inlägget? Hade iallafall lite stressigt då eftersom jag behövde skynda mig från Josefin och hem och packa så hann inte skriva något till inlägg.
Men ska snart träffa Hanna, hon kommer hem snart.

byebye lingonpaj !


tälta är kul

Halloouu.
Sitter hemma hos Jutt medan hon typ kastar fågelfrön eller nåt utomhus..? Aa hon är ju lite knasig. Vi tältade inatt, de va skiit skönt ute! Och skiit varmt i tältet. Men jätte kul, älskar dig Josefin. ♥
Mamma kommer snart och hämtar mig och då ska jag ha packat ihop klart så det blir ett kort inlägg.
Vi ska åka till Hörende sen, fast är inte helt säkra längre... Varför får ni inte veta.
Nu ropar Josefin på mig, puss


Nationella Kina Dagen ♥

Hallu blåggen!
Sitter hemma hos Josefin. :D
Dagen har varit bra, har varit glad idag också. WOOHOOO!!!
Efter skolan åkte Josefin och jag till stan och kollade på lite kläder, sen käka vi på Kina restaurang. Vi skulle prova mussla men vi bangade... Såg så jävla skabbigt ut, vi mådde lite illa av den... Och jävligt illa när vi gick därifrån! Jag svär vi rullade fram på gatan! Det är sant. Vi rullade hela vägen hem och nu sitter vi här och jag ska sova hos henne. Vi ska faktiskt tälta, mysigt mysigt.

Hoppas ni får en bra kväll. :)

Pusss


Jävligt korvig bild asså på mina tjocka fingrar. (och korv)

♥ happy feeling

Hej bloggen!
Kom nyss hem, har varit ute med Hanna, Bernice, Anton & Micke. Ruligt ruligt. :)
Känner mig fett glaad! Vet inte riktigt varför, det är det som är problemet... Eller jag kanske vet, men isåfall kan jag inte säga det här på bloggen. Eller jag vet inte... Men det gör inget! Happy feeling trulllullululu. Om man ändå alltid kunde känna sig såhär!
Ska kanske göra matteläxan nu... Får se... Men det är ju tanken som räknas! ;) Haha närå.
Imorgon blire Kinadag med Josefin... ♥

Pusspuss


lite mongobild men ändå det gör inget för jag är glad :D

tisdaug

Hallå bloggen!
Kom precis hem från pianot, gick helt okej.
Idag firade Josefin och jag Nationella Nuddeldagen. Fast åt inga nuddalr eftersom att det inte fanns några hemma... :(
Men borde egentligen inte sitta inomhus när det är så fint väder ute. :O
Ha en bra kväll puusss

Johanna är en seg råtta

Ja du vet en sån där godis som är seg och ful. Känner mig grovt seeeeeg orkar typ inte göra någonting...
Dagen har varit underbar, förutom att jag har varit trött och haft ont i magen. Men med roliga människor överväger det bra! Haha Josefin och jag firade Nationella ****dagen idag, riktigt mysigt faktiskt. Hoppas Josefin läser detta. Haha närå. Hemma hos Hanna hade vi det hur mysigt som helst, kollade på film och jag somnade i soffan igen...
Så himla skönt att det är kort vecka den här veckan! Går liksom bara tre dagar, skitskönt. Och på onsdag ska lilla Josefin och jag äta på kinaresturang och sen sova hos varandra. ;P En bra plan, kommer bli skitkul!

Nu ska jag kolla på Top Model...

Puss!

hos Hanna :)

Hej bloggen!
Sitter hemma hos Hanna och vi kollar klart på en film. :)
Dagen har varit okej, har gått ganska snabbt och det är ju bra. Måndagarna brukar gå segt.
Hanna och jag ska väl fortsätta kolla på film sen vet jag inte va vi hittar på, men båda är väldigt trötta så blir väl något lugnt.

Kram :)

dåligt samvete

Hej bloggen.
Idag har jag typ... Gjort ingenting. Har dåligt samvete, det har varit fint väder ute men jag har bara inte orkat gå ut. Har typ rensat lite i mitt rum och det är ju bra, men ändå... Är skit trött, har ont i magen och känner mig frusen... Usch blää.
Ska gå nu, pusshej



-

Godmorgon bloggen...
- Igår var jag med Hanna, Josefin, Vendela och Frida på Sävjadagen. Regnigt som fan, uschh. Sen gick vi hem till Frida och sjöng singstar och sen hem i spöregn. På kvällen träffade jag dom igen och vi kollade vi på "Sex and the city" och åt Ben & Jerrys. ;) Puss på er :*
Idag vaknade av en humla. EN HUMLA!!! Den surrade så innihelvete för att den hade kommit in i mitt rum, men inte ut, lyckat, snacka om att inte ha lokalsinne. Haha. Aja, det gjorde inget för skulle väl ändå vakna då nån gång, var pigg när jag vaknade men blev genast trött igen, blä.
Idag skulle jag träffa Hanna och Josefin men vet inte hur det blir med det.
Ska nog gå upp i mitt rum och försöka rensa och bli av med lite saker.

Hoppas alla får en rolig söndag, puss

Sävjadagen ♥

Godmorgon !
Idag är det Sävjadagen. Ska dit med några vänner tror jag. :)

Dagarna flyger fram, och då menar jag verkligen flyger fram, hinner knappt med. Tiden går så jävla snabbt, och nu är det bara ungefär en månad tills sommarlovet, länktaar! Hoppas bara inte sommarlovet går så här snabbt också... Haha.

Hoppas alla får en rolig lördag! ;)

Puss

ny enkel header

Har gjort en ny header.
Gillade inte riktigt den förra, har inte riktigt bestämt mig om jag gillar den här men vi får väl se om jag byter snart igen. :P

Puss

♥ Kulturdag

Hej bloggen...
Sitter i soffan och kollar på tv.
Dagen har varit skitkul! ;D Var ledig hela dagen, skit skönt med lite sovmorgon och ja, inget skolarbete alls. Var på Kulturdagen i min gamla skola, träffade saknade människor från min gamla klass, trevligttrevligt! Det kändes verkligen inte länge sen man gick på den skolan... Snart är det ett helt år sen! Det kändes liksom inte konstigt att vara där, eller kanske lite eftersom att det har kommit en massa nya små barn dit nu men inte mycket asså.
På eftermiddagen gick Hanna, Hanna, Viktor och Bobby hem till Viktor och hoppade lite studsmatta, mycket skratt asså haha.

Haft en skitbra dag!

Hoppas alla får en fortsatt trevlig kväll, puss :*




fredagsmorgon

Godmorgon!
Idag är jag leediig från skolan! ;D
Sitter och kollar på tv, har precis ätit frukost. Vi ska vara vid kulturdagen vid typ 10, men jag gick upp lite tidigare så jag inte behöver stressa.
Har inte så mycket mer att skriva om, dagen kommer bli bäst! :*

Pusshej

känner mig duktig

Hej bloggen !
Håller på att städa i mitt rum just nu, men kände att jag behövde en liten paus, haha, och så ska jag sätta på lite musik. ;)
Känner mig grymt duktig! Har hjälpt pappa städa köket, dammsugit en massa, städat i mitt rum (håller på) och så har jag räknat lite matte till och med! Eftersom jag ska vara ledig imorgon och redan ligger efter i matten så tog jag hem och räknade lite. Jag är så jävla bra asså! Lite egopepp skadar aldrig. ;) Haha sämst.
Men nu ska jag fortsätta städa, sen ska jag duscha och sen typ kolla på film. :) Och imorgon blir det sovmorgon! Inte så lång, men ändåå.

Puss


hemma hos Hanna

Hallå bloggen!
Sitter i Hannas soffa med datorn i knät medans Josefin spelar wii och Hanna ligger i soffan och snackar med Bernice. Josefin och jag gjorde klockrena gubbar på Hannas wii som vi nu spelar med, jag svär dom är supersexiga! :D *host*
Dagen har varit bra, skolan gick snabbt, hade bara tre lektioner.

Sen ska jag hem och städa och göra läxor... Och kolla klart på "I taket lyser stjärnorna" som jag började på igår. Den är skit bra!
Och imorgon är jag lediiig! Ska till min förra skola och gå på deras kulturdag med lite människor. :D

Hoppas alla får en mysig daag!
Puss

jag och josefin förut ♥

hola !

Kom precius hem från pianot.
Skolan var okej, ganska seg men helt okej som sagt. Efter skolan gick jag och Hanna hem till Hanna och vi käka lite mellanmål och fortsatte kolla på en film vi började kolla på förut. Haha när vi kolla på film satt Hanna vid datorn och jag somna! ;O Hahahah Hanna bah: Johanna? Johanna!? JOHANNA!!?? Jag bah: ööööhhh?
Ska snart äta middag och sen ska jag träffa Hanna igen. :) ♥
Puss




i skulan

Chacha bloggen. ;)
Sitter i skolan och har tråk, depp.
Jutt kallar mig bög. Den som sa det han var det. DAH!?

Godnatt

♥ måndag

Hej.
Har varit i skolan idag. Idag har dagen gått skit snabbt, måndagar brukar alltid gå jätte segt. :)
Efter skolan drog jag, Hanna och Hanna till stan. Kollade typ runt lite och missade bussen 2 ggr - på rad. Så kom lite sent hem men de gjorde inget haha. :) Efter maten träffade jag dom igen och vi hade de kuul. ;) Kanske inte ska ta upp va vi gjorde, *hosthost*.
Är skit trött så ska väl lägga mig i sängen snart och försöka sova.
Godnatt ♥


fotograf: bernice :)

söndag

Häj bloggen. ;P
Kom precis hem från Hanna.
Idag har jag varit i stugan typ hela dagen. Kulkul. :D
Sen träffade jag Hanna och ikväll ska vi kanske springa men tror inte jag kan, har en massa saker jag måste göra här hemma men vi ska typ springa imorgon istället. :P

Fan att det är skola imorgon... Men det är ju typ inte många veckor kvar till sommarlovet. :D LÄÄNGTAAAAAAR!

Har inte så mycket mer att skriva nu, men hoppas alla får en trevlig fredagskväll! ;)
Kram


jag och hanna ♥

tjenaah

Igår = Valborg.
Skitkul! :D

Idag = lördag
Heeelt slapp hela dagen. Sov ganska länge. Handlade med mammi. Bakade snickerskaka (goott *stolt*), kollade på film och sov.
Känns som att det är söndag, eftersom vi va lediga igår. Så suuper att vi är lediga imorn hihi. ;)

Hoppas alla har haft en bra söndag! Pusshej :*


RSS 2.0